[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
臨時領隊既sob好勁 去教半季就好 順便執靚個CV
轉正就唔好啦
好想要祖奧柏連拿
9勝1和
踢馬體會嗰班身體質素ready la
OO適應下拎踢得掂
真係細細個就聽個佢個名
賣卡斯米露要甘美治有無得諗?
我覺得sob教中型班省翻靚個招牌先再教豪門會好啲
唔知宜家OO幾高 有人影到佢同MENGI拍埋一樣高咁濟
但一定唔止175

點解仲係68嫁
Kimmich都29歲, 佢份約2025年夏天先完, 除非好平如果唔係都驚有伏
同助教往死裡打
可能會走
佢聽唔聽得明呀
岩岩聽返體波台,屌甘美治屌到傻
買柏連拿好過,英超證明過自己
會唔會係講緊話要走之類,然後雪佢
記得以前大衛施華同馬達由華倫西亞轉去踢英超好多人都話佢兩個黎到英超會比人踢斷腳
Fabrizio Romano
Amad Diallo had positive conversation with Erik ten Hag in January. It was crucial to prepare Amad's future involvement in Man United squad.

Club and manager want to trust Diallo and that's why loan to Championship was never considered realistic option in January.

坦蛇信佢喎, 似係體型未操fit啫
佢呢兩季都好似比拜仁球迷屌到開花
呢排仲要連教練都屌埋一份
賣走件31歲買件28歲
昨晚果集如果請阿拜做嘉賓一定好揀精彩,睇佢呢排寫啲嘢已經感受到佢有幾撚嬲

佢上去做埋節目一定屌哂拜仁管理層祖宗十八代,特別是沙總
賣卡斯米露要modric kroos有無得諗?
拜仁名帥蘇斯克查
28其實有咩問題
正值當打即食
換曬做1822到時大家係咪比時間佢地交學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞