[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
仲以為150m歐轉會費咁抵屌
龜哥少傷好洗好用, 剩係佢份不屈不撓奮鬥精神, 都值得續到掛靴啦
信佢就食得屎
好幾場屎大半季
蒲完就識踢翻波
華記6月完約喇喎 何來25-30M
佢防守真係hea到仆街
條友成日揀波踢, 呢球睇到火滾
福一定要賣,場上紀律同表現都太唔穩定
邊間?
Konger cafe?
https://www.instagram.com/reel/C3kVSTAPzr6/

呢球d防守強度出曬黎
果陣放走佢個個讚好
成日派膠但又屌鳩ddg
即場睇我呆撚左,條撚樣真係唔撚係路
仲有搵blind 打中堅
條友仲要無乜鬥心,跌完慢慢起返身,加拿祖都似似地佢
痴撚線,有祖同佢差天共地喎
我不嬲都覺得v92 係近年第二廢領隊 只係好過椰子咁
聯賽得第4 第5, 仲要當年鏝猁妓遠遠冇而家咁屈機 (講緊李城都贏到聯賽)
錢又使唔少, 買賣人又柒
踢出黎又悶到仆街, 場場上半場都0:0, 深夜西波睇到hup 著
歐戰又柒, 小組冇強隊都得第三, 仲要歐霸16強輸俾猁
係唔知行咩運抽到條終極好籤俾佢碌到隻足總盃, 決賽對晶宮仲要踢到加時先險勝
上面Cap少咗兩秒,本身球波盧頓後衛地波傳中間比米路截到,再即刻傳比派飯,佢身邊根本冇人防守一轉身就大把位比佢帶或向前傳比其他隊友,條柒頭竟然回傳比前隊長仲要企喺到互傳兩次,之後就係上面咁攪到要前隊長自己帶波上前
華拉尼接班人係佢 曼聯想收購祖記

曼聯主帥坦哈格對於隊內中堅人腳唔多滿意,因為華拉尼、利辛度馬天尼斯都係「玻璃腳」,前者更準備離隊,至於莊尼伊雲斯已經36歲,加上域陀連迪路夫表現一般,得番今季回勇嘅哈利馬古尼比較可靠,有需要簽入中堅,曼聯願意以6,000萬歐元(約5億港元)收購基爾臣比爾馬。

無睇開,Gleison Bremer勁
吉狗又係公海柒緊
條柒頭堅係合約戰士,最怕psg肯買曼聯肯放,佢唔肯走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞