[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
蛇占有冇消息會換獸醫
自轉 龜 AWB應該唔會賣喇
唔通又一早唱通街話大把錢咩
佢自己衝埋去做佈景版啫
頭四個收唔收到1.2億?
以你嘅point如果有當年仲喺法甲嘅B施華我哋係咪都唔買得

「8號真係買個physicality勁仲好啦」,睇到呢句真係覺得曼迷係咪對得摩佬蘇b太多年,啲諗法仲係咁舊時代
真窮又好扮窮都好
牌面窮咁去埋台傾deal
點都好過木狗條廢物大大聲
話我地錢多快啲黎搵我地苯柒
點解追求8號位要有Physicality就係舊時代
坦狗依家套form 8號位咪就係要跑得搶得
上年坦都係用大力 / fred 踢呢個位
單講physicality MM7 唔輸呢兩個啦
我唔知你嘅Physicality球員係指咩,可能我理解錯。

我一開始對呢隻字嘅理解就係一啲高大/搶得,但係技術用波冇咁好球員,例如fred,我嘅point就係迫搶從來都係講整體,而唔係講某個球員搶得跑得,曼城唔會話迪布尼+洛迪,所以隔離要配個技術冇咁好嘅工兵球員嚟幫手迫,人哋就係用整體嚟迫搶,用技術嚟控場,人哋迪布尼+根度簡兩個30up,你唔會覺得佢哋唔搶得,當然曼城嘅成功就係人哋技術性嘅球員又有技術又有Physicality,呢個要歸功於人哋嘅體能教練;我哋嘅失敗就係我哋嘅技術性球員又冇技術,又冇Physicality,所以咪得個跑字,波就搶唔到,搶到又hold唔住,唔夠兩秒送返俾人
40M賣綠木已經差好遠
如果新球員簽5年, 好rough 咁計就多200M 可以買人
去曬搵朗哥就得,最重要係清佢哋啲糧
華記馬狗free 走
你覺得米路同辛祖各賣到60M?
Stretford 先啱
係Tesco extra 附近
收返50m執到啦, 現實係10m一件
炸豬扒仲未食
Manager of the month 感覺到係阿迪達
如果psg真買,最後我覺得7-80m左右,不過曼聯唔知會唔會咁on9唔賣

肯定會
只要福唔出聲話想走 肯定留
坦到今時今日都好信佢
咁坦白講上場係有好咗 前面穩定 10 11 17之後係正常咗
要睇幾時識入返波
以你咁講ok 了
最後變賣龜+華記簽新低人工約
中東應該有人接既,華記同米路各25-30都可以掛
買mm真係完全唔睇好 , 真係好在博到18歲既mainoo 可以咁穩又接到大力班
買mm真係信坦蛇咋,不過睇佢落場係踢得唔差,估唔到傷咁耐,而家嚟講就蝕哂章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞