[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
生要見人死要見屍
免簽就未必係我地爭得贏
但mount係咪真係我地缺既位先
當時簽佢,我以為佢可以打防中
如果真係得就話ok
但結果呢?
佢傷完又傷,要再做手術
只怕變成文員jones咁
坦狗啲買人不嬲好怪
買轉仔翻嚟之後一季要兩翼跑得快 有射門
阿積士教左佢兩季都知佢突破同end product唔強

要踢Transition 防中跑動好重要 結果又簽左好笨重既安拉拔 成日後面食塵
季前話買猛已經大把人屌,得一年約都要咁貴或者下季先免簽,應該要買中場接大力巨班,不過坦蛇想要咪信佢
暑假個陣防中係低priority, 因為有mainoo 同埋米路
坦一心諗住踢雙8 咪買多個mount 頂大力臣/ fred
冇人估到mount 會長傷
冇人估到mainoo 會長傷
冇人估到短馬會長傷
冇人估到米路會回塘

馬後炮講, 如果你當時覺得防中top priority d, 俾你暑假60M買個lavia 番黎, 點知長傷, 你咪又係屌買水貨
上季尾已經試緊雙8, 不過係fred 唔係大力臣
Mount 係用黎頂Fred 繼續上季尾套雙8
OO,米路開季冇傷就唔會要安拉拔啦
最大鑊係短馬傷咗,今季踢法都未成型就傷咗最重要嗰個,攪到球隊唔上唔落
Welcome vini
我認同呀,所以唔覺得會續一年
然後屌鳩坦蛇無短馬就唔識踢
Goodbye and thank you Rashy
You have our respect Marcus
想要華維迪
Welcome Joselu
我認為兩睇,冇咗短馬應該就翻應有嘅球員嘅特性踢翻防反,上季初到中期曼聯踢到咁我怕佢頂唔到季尾
暑假個陣防中係低priority, 因為有mainoo 同埋米路
坦一心諗住踢雙8 咪買多個mount 頂大力臣/ fred
冇人估到mount 會長傷
冇人估到mainoo 會長傷
冇人估到短馬會長傷
冇人估到米路會回塘

馬後炮講, 如果你當時覺得防中top priority d, 俾你暑假60M買個lavia 番黎, 點知長傷, 你咪又係屌買水貨
最大鑊係短馬傷咗,今季踢法都未成型就傷咗最重要嗰個,攪到球隊唔上唔落
然後屌鳩坦蛇無短馬就唔識踢
我認為兩睇,冇咗短馬應該就翻應有嘅球員嘅特性踢翻防反,上季初到中期曼聯踢到咁我怕佢頂唔到季尾
如果一隊波踢法要個中堅先成到形
點解唔買個差唔多踢法嘅後備
仲要短馬上季傷到完季
踢防反嘅話, 迷蘇黨迷摩黨仆哂出嚟咬死坦蛇
金仔囉, 俾拜狗截咗糊

更大鑊係無論龜冰華, 邊個踢左中堅邊個柒, 好彩執到9a回家
因為傷而屌真係好憨鳩,,你話mount嘅傷病紀錄好似馬咁我哋仲咁貴買就話我哋傻鳩姐,佢以前嘅傷兵紀錄根本就好正常。因為傷病而屌嘅,俾你買到全盛美斯返嚟傷幾個月都可以話水貨啦
因為龜哥同mctom兩個都走唔到,冇錢買,記得當時有傳過pavard
好在走唔到, 唔係走嘅係坦蛇
我有on9咁諗過會唔會係特訓佢,到出關就代替梳
有成績理撚得佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞