[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
果年不來梅啲波好好睇
破產版海龍
曼聯買咩人都唔重要
最緊要可唔可以換咗批獸醫先
點解個個都傷咁耐
減返少少ok, 阿傾仲有貨架
有冇諗過牙坦中場最缺嘅就係費特老師反搶佢有一手
好掛住佢啲癲狗逼搶, 而家中場無人做到
終於有人幫費特老師平反
巴西連線
費特老師仲有得抽卡, 阿拔點抽都係銅
🤕 Injury updates from @INSIDERUTD1:

Aaron Wan Bissaka is about 2-4 weeks out, Tyrell Malacia has no specific time frame and is still doing rehab, Mason Mount is close to being available, and Luke Shaw is still being assessed. #mufc
昏迷緊
Mason Mount is close to being available
俾域咸X咗
馬拉傷咁耐似係暗病 無理由成個人唔見咗
Extend華拉尼多一年,最壞嘅情況你要比多一年人工大約千八至二千萬磅之後有佢free走。值唔值得咁搏先。
如果球隊真係想留佢喺度,例如要佢以老帶新。咁不如直接趁呢個機會同佢傾一份人工少啲嘅新約。因為佢都唔會再係必然正選,佢唔肯簽咁調返轉夏季物有更加大嘅薪酬同轉會費空間去簽新嘅年靑中堅返嚟。
踢2場又再傷架啦
傷多過踢唔extend了, 人工又唔係平
55m買黎踢三個月
今年暑假已經free agent
單deal仲水過轉仔
會唔會轉個頭又爆佢有紀律問題?
仲識唔識踢波
頭先我先講
點解60m係買mount而唔係買ugarte或其他防中
簽到28年架喎
我指如果上年暑假唔簽 今年暑假已經free agent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞