[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
d人淨係睇精華失嗰下之後反曼笑佢哋又笑埋一份
擺明講佢啦

呢到邊個著紅鞋既
劍聖前幾日係其他PO見過
係可以 但唔知佢係以球員身份簽番黎
個球波突然彈起笠後
咪大字出黎封位盡做都屌佢
本身又唔係企錯位
話佢又柒個啲係無睇定點
【電話中痛哭︰而家心情好複雜】
身在廣州工作的李龍基接聽《娛壹》電話,得悉未婚妻需繼續還押,要等到四月才再訊,他起初有點驚訝︰「吓,拒絕保釋!」之後連連嘆氣,並謂︰「而家心情好複雜。」表示明天回港會趕往收押所探她。未幾電話中傳來痛哭聲,數秒仍未能平伏,接着說︰「唔好意思,講唔到。」 他表示明天回港會即趕往收押所探望未婚妻。
佢好似係U21教練兼球員
He has since worked as a player-coach within United's Under-21s set-up, a role previously held by Paul McShane.

Since joining the Red Devils' academy, Huddlestone hasn't always been a regular starter.

But he has been picked by boss Travis Binnion for their last four games, and made a key contribution on Monday.
我係房屋台見過
著紅鞋要打?
江湖事江湖了
你車死佢哋算啦
你極其量可以話佢可以做好d
但真係講唔上咩失誤
橫掂車開唔爭在嗰幾件
Busquets = 蕭何
穩穩陣陣搞掂後勤但前面入唔到波佢都冇計
Rodri = 諸葛亮
前中後一腳踢
有乜好屌,千鈞一髮好難做啱決定
佢係原罪
幾廿鳩年啦
施蒙尼作客黎曼聯都仲比人屌同掉野
係咪鋪路比木回歸
蘇蛇唔係德撚拜狗名宿就咪去教啦, 一季唔夠玩殘
好似啲大人落街場恰細路
施狗個啲國仇家恨同蘇蛇絕殺拜邊有得比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞