[得失球差終於正]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2613]

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Yoro/FDJ/TEL
點解當初唔直接買白禮頓
成日話唔用邊個唔用個個
坦用新人咁進取
你ready好點會唔用
上季加拿祖 今季明奴 仲有百力滋都有機會
你百力滋交到好似上季加拿祖咁嘅功課點會唔用
車狗始終都係大球會
你冇咩問題
但占蛇有問題呀嘛
買卡斯米路 未入股已經出聲屌買年紀大 仲要卡斯個陣已經交咗一季貨
呢度唔係好迷拖肥個娜娜?點解依家冇乜討論佢?
Rodri贏hardware ,Busquets贏software
真係唔覺佢好勁

要一個娜娜就夠喇
Tel Neto夠 另外嗰兩件死開少少
佢黎唔會即刻正選啦, 俾佢做住短馬後備先
短馬可以cover 左閘, 反正shaw 成日傷
即係shaw, 馬拉, 短馬, 巴夫4個左腳仔輪2個位

右中堅用住麥龜先, 加埋冰做後備, kam 仔睇下上唔上到位
仲可以留埋伊雲斯做大後備
我末聽過Rodri是賣身體天賦
下下都要戰術犯規算咩hardware
右翼而家有祖踢得好地地未必要買正選料, 後備仲有自轉同amad
反而左翼要買個同福競爭下
Interesting data on Alejandro Garnacho’s ball carrying this season…

— 1st for shot-ending carries (26).
— 1st for chance-creating carries (43).
— 4th most key pass ending carries (17).

Ranked vs all PL players in the 23/24 season.

🎥@MUFCVIDEOSS
依家諗諗如果懶仔一個暑假可以練到副body有一隊level佢下季隨時就好似今季既OO咁上位
Branthwaite要有啦,要有個左腳仔頂下屠夫

預Tel可能都要有祖咁喺梯隊打返上黎
Olise 同Neto可以即插即用,但私心Neto,靚仔啲賣到波衫 不過依蛇占個收購方針好大機會英人Olise
neto同靚仔有咩關係
Tel已經夠料一隊Rotation
Brathwaite咁年輕肯唔肯後備先
因為出發點唔同,球迷單純諗隊波既戰力,當然覺得球員既戰力最重要,仲要係即時提供到戰力既球員最好,所以26-30歲既球員球迷都覺得ok無問題,但占蛇係從經營營運一間球會既角度出發,佢哋會睇球員既value甚至resale value,如果一個球員買返黎已經28甚至已經30歲,咁佢既resale value唔會高,咁如果係買呢球員返黎時係使咗好大舊錢既,之後要換血時可以回收到既錢相對會少好多
求指引
就係年輕先肯踢後備下話
你咩logic
所以買Olise都幾好
下季幾條戰線,可以有多啲變化同後備兵力,最好當然回收埋綠木
年輕英人左腳又唔愁下家會咁快唔要出埸時間咩

好有佬味 起碼入到黎都係僅次mm7、海龍、大碌
21歲細會去大會, 做幾年輪換有乜出奇
短馬shaw 季季都傷幾個月, 你慌佢冇得出咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞