一人一個痴線上司行為

466 回覆
2235 Like 20 Dislike
就咁打多個space又贏
港大hall疑再現欺凌 強迫堂友聞臭腳拖鞋
https://lih.kg/AiNwOMX
#123 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
巴打講得啱
有,好彩仲有得補交文件
公司有cctv,老細日日係cctv度望實我做緊咩去左邊。
老細坐房,我坐佢房門口,見我無聲,cctv入面我冇郁,就即刻跑出嚟望吓我。
見我行開左位,又即刻出嚟望我。
平時成日係我個位拎文具,chop用,順便望下我做緊咩。
我去廁所,一返入公司,見佢係reception或者企係我個位等緊我。
好討厭,我精神壓力好大。我真係好辛苦
Ps我要交既功課都有準時交準時做好
開工利事屌你老母$50
公司得幾個人,上年公司賺左200幾萬
收左工重發Whatapps過黎
團乜丫 咪又係做樣
真係屋企人團年好想見到你咩
唔洗扮嘢咪幾好 勁憎無謂應酬
大家都唔係enjoy為做而做 唔搞好過搞
封利是大封過老細果封

同我上司八成似
冇公司budget 咩 😂
你係咪伸懶腰得好誇張,勁大聲,勁大動作咁先俾同事投訴
升左級但冇人工加
真心on9 大佬打份工姐
工作以外嘅事係咪都唔撚重要
俾多少少同理心係咪咁難
笑撚死
Printer 突然用唔到,顯示卡紙,佢就拎住printer 個紙托同幾張蚊出黎爛左既紙,喺同事面前行45678次,到最後無人理佢就擺啲爛左既紙同個紙托係枱「拿,我幫你地整返好部printer 啦」

勿相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞