一人一個痴線上司行為

466 回覆
2235 Like 20 Dislike
呢個唔算痴線 肉酸啫
我知你想抽水,不過抽得岩啲啦
父權社會的確係主張男人唔好陏啲就覺得受傷,就算受傷都唔准喊,要夠陽剛
果然係Karen

班女唔報警邊個可以拉鳩個醫生阿仲執法漏洞笑唔笑死人

仲有醫委會個樣似法庭?? 咁以後去醫委會排期上庭啦
上司住喺公司對面街 但揸車返工泊公司樓下車位
因為佢唔想啲同事知佢住公司隔離…
重點是差唔多所有人都知
但大家要扮唔知
果然係戇鳩

有人犯刑事係唔使有人報警都要執法㗎傻仔
警察做樣樣嘢都要有人報警先做咩
你連基本常識都無好心出少句聲啦
仲喺度駁嘴
高潮完拖返好個地
飲支🍼好返去瞓喇
唔係上司
試過有同事死老竇請一星期假
然後編間條友叫佢提供死老竇證明
試過有同事死老豆,當日竟然照樣番工
做錯左dd小事,比個死TB老細話死老豆都唔代表可以做錯野

個老細勁無料無耐比人炒左
我以前大學part tine做嗰間
嗰老細成鳩日喺星期一要d同事圍個圓圈
每個禮拜輪流捉2個人分享嗰個週末做過咩
一定要講夠15分鐘
有時失驚無神叫我地15分鐘後做sharing
咩分享下最近睇嘅電影/書、咩你覺得人生嘅目標係咩
onlun79
好彩我係pt,喺角落睇佢d柒
伸個懶腰就影響士氣嚟講
間公司會唔會太虧
On9

Duty management要你做,咁請佢托柒咩
如果條友唔報警,點查呀
又無證據,所有野都係受害人個口講出黎,同埋俾盡cctv, 但無人報警,搜查令都唔批啦
新年開工全程呢喺房唔出黎
唔係啦
本身孤寒度
初初入職聽到佢呻話D人唔係好聽佢講
而家知點解啦
廿蚊都慳,正契弟
英雄宴呢
傷殘人士活動中心主管買用腳踩嘅垃圾桶俾傷殘朋友用
講得好感謝你呀嘛
重感冒到頭暈透唔到氣要入急症

一清醒少少已經通知佢

email產你做咩唔一早通知佢
老闆黎 返工日日OT到7點幾8點走
全年冇咩放假 俾女友逼佢一齊放假 就print埋疊文件拎去日本繼續做
教員工去common printing room偷a4紙
唔訂水,叫員工攞管理處嘅備用水
接男case應該只限gay佬性騷擾
因為女權閪眼中女人唔可能係oppress男人
其實點解會俾人發現
同女上司番大陸睇廠,個客做出口牛仔衫褲,咁岩去到display room,係到喉住件小童牛仔褸,個客見到佢眼金金話送比佢,跟住女上司好大聲講: 一早識到你咪好囉 . 我心諗 個客其實巳經係佢條team 4-5年, 真係好撚肉酸

又話believe all victims
依家又屈人抽水
女權賤雌真係唔雙標會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞