“盛事”經濟,玩完架啦

381 回覆
754 Like 41 Dislike
海關出嚟黎開記招>講短期內完成調查+報告(暗地裏政府同tatler施壓>回一半水

依家扮都唔扮同支那一樣
開你老味腦霧
過完年先開關
唔係講觀眾係講政府佢吔連扮都唔扮直接發顛
中國式以義取利都唔知?
我哋偉大祖國呢期最鍾意用來夾d企業
簡單d講即係我呢期手緊要你讓利比我
唔好燈啦好心
柒同唔執2件事
而家呢單咪執完囉
佢哋以踩完成腳都係再周圍hi
執?
而家係主動疴大舊屎赫走外國商家喎。
又拉又鎖,邊鬼會再黎
錢周圍都有得搵
冇需要冒咁大風險嚟香港搵
煩撚過西!怨婦咁!怕撚咗你調頭走
極度懷疑你真係弱智
全世界都話緊球隊同主辦 係佢哋有問題先
而家係個瑞士佬同美國佬玩嘢
香港政府簽約同處理方法柒 唔代表俾人撚完都唔出聲
主動屙大嚿屎嗰啲係kol
咩唔俾美斯入嚟嗰啲 咪就係葉劉囉
佢哋而家平均年齡幾多
咪儍啦,大陸咪一樣有得攪,幾多錢嘅啫。

出面有post講左,人地歌手同樂隊都怕左你港共政府啦

葉劉係行政會議嘅人
楊局腸又講過咩?

「極度懷疑你真係弱智」係問你
已封鎖會員 香港平價兩餸飯
香港而家周地地雷
政治環境 社會氛圍 弱智政府 低手公關
總有一樣會爆 搞乜都死
我就冇讚美斯嘅,無論佢真病定假病,佢唔想踢,一定有更加得體嘅方法,我認為佢起碼可以做得好睇啲,至於點解要玩到咁,我唔知內情,估估下嘅嘢我最多當講下笑就算

至於所謂嘅「政府幫受害者」,嘥氣啦,首先佢哋完全冇做好把關工作,亦疑似係做成美斯心情差嘅元兇,佢哋本來就有責任補鑊,而佢哋事後做嘅嘢,只係不斷將責任推向美斯,然後主辦商,不斷大聲吠以圖缷責,掩飾自己好大喜功、嚴重失職

如果勉強話佢哋「幫受害者爭取權益」,咁佢哋就係用緊最蠢、最野蠻、最肉酸嘅手段,香港嘅聲譽真係多得呢班廢柴唔少
盛事 =/= 賺錢
本來真係唔關我哋事喎(除咗港共原本意圖濫用納稅人嘅千六萬搞政績功程),反而港共周圍發癲亂吠亂咬,搞臭香港個朵,就變到關全香港事啦
Those are the parts of the world that matter.
法庭都未受理就屈人賠一半

班官仲要出黎攞彩,好似贏撚左咁
真係無眼睇
支那大把啦
淨係請到支那狗
對於美斯今次因傷未能上場感到十分遺憾
祝佢早日康復 下一個賽季可以有好嘅表現
希望下次有機會嚟香港 踢一場精彩完整嘅表賽俾香港嘅市民同遊客欣賞
同時十分理解市民對美斯未能上場嘅憤怒
我哋會着手調查當中有冇涉及任何失實宣傳嘅問題
研究安排退款嘅可能性

我係政府點都會俾返面碧咸同美斯
睇得出碧咸好重視香港 佢哋踢咗六場
香港係唯一一場係有親身去現場 再加ig出post打卡
因為香港呢站啲飛係最好賣 佢最好賺
如果政府真係要搞盛事經濟 一定要同佢哋搞好關係
畢竟佢哋喺全世界都好有人氣 要宣傳香港靠佢哋係最有用
有佢,香港就有希望
https://lih.kg/3624757
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞