“盛事”經濟,玩完架啦

381 回覆
754 Like 41 Dislike
你上一場喺外國. 唱錯2個key.
你點解喺香港會錯3個key. 你擺明玩嘢
唔同級數喎Ching
Taylor Swift今年人氣仲高過美斯
2023年度風雲人物
成事不足, 敗事有餘
史奈達肥過航空母艦
Double咗佢呢張相個身型
睇下班立會建制,重想話冇政治介入真係好白痴
你認唔認都好,一單本來應該係體育版娛樂版的新聞上綱上線到帝國主義亡我之心不死,重唔認係過晒火?
試下真係禁美斯入境,全世界馬上一野跳到同情番球會同美斯
呢度有班人出盡力想spin走,但葉劉之流講過乜一搵就搵到,無謂賴啦好嗎
我真係幾想葉劉玩真,等香港全世界面前出盡醜
韋拿踢法似我
好似大陸醫神fan
即場叫醫神講普通話

叫鬼佬鬼婆用普通話唱歌
唔唱就抵制佢
其實得球隊同瑞士佬有合約
政府完全無position吠

m品牌係對賭合約
係同瑞士佬賭能否請到美斯,賭注1600萬
因為香港生意唔好故香港政府無落懲罰條款,輸左都無所謂
唔係話正常要6個月審查咩?
呢次其實又係亂咁黎
自己冇規冇矩
奶左野,怪得邊個?
當時政府收到風有大球隊來
於是格硬隊個m標比人當正係自己親自主導親自指揮諗住當政績,仲話真係有美斯就送1600個

同係上面開食肆一做起就會有高官個仔話想入股,唔制就日日叫各部門查牌係差不多

所以係政府無理在先
你當m標誌係黑社會年桔,成件事就勁明朗
屌都唔會由政府2度聲明出聲
最多市民向區議員反映
區議會發聲再慢慢上去

不過而家政府唔郁 班細嘅點識跟
都未知你取態
耆英足球盛事?WTF?
駕歲盃港隊仲恐怖
李健和同死火倫加埋破百歲

如果開party請兩位元老吹水就可以,打比賽就算了
正路已經檯底搵個有經驗信譽既中間人拆掂咗,根本就唔會浮到上面,甚至可能出埋場都仲得
懷緬過去,常陶醉,一半樂事,一半令人流淚....

唔洗買飛入球場,去墳場零消費
仲有最弊係香港啲錢都燒唔到幾耐
班打手成日話比夠錢就得
全個香港外匯儲備送出去的確實得,但香港政府一定唔制

呢單野的錢有共識只限打波,係香港政府諗住加100萬做埋旅遊大使,自己睇沙特比一個美斯比左幾錢

所謂的反駁就係開口埋口黃屍咩咩咩,狂洗post完全無理據
點解大陸佬身為曾經的第二大經濟體依然風評極差,呢種手法同ddos無分別
殺頭生意有人做
講比夠錢就得係證明係支持香港政府的人都係超無知

香港政府係呢單野的做法如此顛,呢個世界有一樣野叫hardship allowance
在困難條件下工作而獲得的額外金額

如果張張單都要加幾成,班大星本身叫價已經好高,攪手咪做一次蝕一次,想抽生死籌迫中資/港商做攪手?
比中東朋友沙地炒起左個價
沙地血厚,港共夠唔夠秋
2023年,沙特阿拉伯的公共投資基金(PIF)成為全球最活躍的主權投資基金,超越新加坡的新加坡政府投資公司(GIC)和淡馬錫控股。 根據研究顧問公司Global SWF的數據,PIF在2023年投資金額達316億美元,多過2022年的207億美元

因為周圍投資的關係, 沙特主事的眼界同見識都好過潤腸紅果類垃圾ao
100萬叫人做大使, 正宗白痴陀衰家
未來去香港表演都有可能塞一百萬叫人代言,唔做就辱華, 黑社會式手法
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞