“盛事”經濟,玩完架啦

381 回覆
754 Like 41 Dislike
首爾咪係
連燈仔唔好9up啦
其實好肉酸,你政府大方啲話歡迎美斯下次再嚟,成件事唔同哂
宜家成個怨婦咁,好撚肉酸
基本政治智慧都無
而加本地個班都叫哂春 gem風險好高 到時講廣東話都要封殺佢
廢物再用,剩事之都
樓主,咁係你因為悲觀啫,我睇到嘅係今次事件帶嚟嘅好處

今次事件令全世界知道,香港人係大水魚,人傻錢多,幾貴飛都有人買,只要正常交貨,甚至配合下政府,就可以大賺特賺
美斯仲點會再黎
1981 查理佐治
港英都有柒事
同埋今次全球都同情緊球迷
係得香港人笑緊 搞柒香港嘅係香港人自己
黎撚鳩你咪睇得起你
真係國際級既

人哋日日都係錢,梗係去最穩陣最簡單嘅地方,去首爾新加坡唔好?
甚至唔好講笑,可能上海都冇香港咁麻鳩煩
個一百萬論述真係好柒
但係班友好似執到寶咁係咁loop
正中楊局長下懷
佢話請本地明星仲好
政府想谷香港人才
你地唔撚明
Taylor swift 算得係d 咩
但係人地民事告完先退
法律好似係咁用 定係香港想同人講無法治
商業問題用戰狼方法加國家機器開恆個偈去處理 其他搞手同表演者點諗? 香港已經成浸支那味 咁應該揼北韓歌舞團會嚟

葡萄牙球星C朗拿度上月原訂隨所屬球隊艾納斯訪華上演友賽,但他賽前自行出席記者會,稱因傷無法出賽並致歉,最終比賽取消,主辦方承諾退回門票費用、賠償購票球迷的機票及酒店開支。 C朗拿度亦於2019年捲入另一次「失場」風波。
ok la 移民潮都好耐了係你地接受唔到姐
留港撚預左的了

咁係你悲觀仲有第二度主菜
希望潤腸可以做得好好睇睇另小紅書既用戶滿意啦
盛世中華強都瀨野好唔老黎
唔想傾可以唔覆
唔係下下總結講人哋係五毛同反駁隊
就會加強說服力
人哋個個認真講個論點
接住你個comment
又幫你support返啲唔係咁啱嘅information
你自己似乎都同香港一樣唔太願意面對錯誤
咁國際城市點處理?
想學野

我賭樓主一舉例子即刻龜縮
搞乜衰乜
證明咗所謂嘅‘國際城市’唔係指吓個鼻話自己係就係
戰狼方式幾有中国特色
班藍尸好high :以後冇鬼佬咁呃我哋

香港政府好波
放心啦,以後關門玩賓周啦,慢慢
收嗲囉 屌你老母
冇比錢人地就想用人地個樣黎做商業宣傳座城市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞