講你既煩惱黎聽下?(2)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
講起番工 半個月前都番得好唔開心 做咩都錯 日日都比老屎忽串 同左老細講佢幫我轉左場之後開心好多 同事都好人好多

好彩你老細肯幫你

都唔可以叫老細 team大佬黎
都係高登識番黎既絲打

都好丫 有明事理既上司 值得感恩
岩岩分左手
Hehe但係想有小朋友

可唔可以領養架?

香港唔比 連partner既灰都唔可以拎返

原來係咁架
係咪唔可以單身既名義領養架?

香港d道德jj點會比
香港只會愈來愈封閉
岩岩分左手

咩原因分手
岩岩分左手

講黎聽下,做咩事啊
Hehe但係想有小朋友

可唔可以領養架?

原來係咁架

香港d道德jj點會比
香港只會愈來愈封閉

真係難搞
Hehe但係想有小朋友

可唔可以領養架?

原來係咁架

香港d道德jj點會比
香港只會愈來愈封閉

華人傳統思想真係好憨鳩 兩個真心相愛既人連婚都唔可以結 領養小朋友都唔得
[member]拍拖時間愈長,就好似好多問題岀現咁。拍拖拍到好似湊仔咁,有d氣餒

我明啊 女仔某程度都係鐘意d lead得住自己既人
係咪你太千依百順呀?

[member]都係嘅,有時候會想佢開心就會隨佢
有時候會覺得佢唔係好識做,例如有個節目我想睇,佢都知我有睇開。點知佢呀媽突然轉台,話唔好睇。佢呀爸都有開聲話我想睇,男朋友就淨係坐係到玩電話,完全冇理過咁
我知道係好小事,不過覺得好似完全冇被尊重咁,個男朋友淨係識坐係到。一諗到將來都係咁就好擔心。[member]
岩岩分左手

講黎聽下,做咩事啊

條女對我淡左...近呢個月好冷淡對我
尋晚忍唔住問佢做乜最近咁冷淡對我
佢覆我:「其實我對你淡左好多,如果你覺得冷淡 可以分」
完了
岩岩分左手

講黎聽下,做咩事啊

完了

你地幾大?一齊左幾耐
淡左...唉 你地相處係咪一直有問題?
Hehe但係想有小朋友

可唔可以領養架?

原來係咁架

香港d道德jj點會比
香港只會愈來愈封閉

華人傳統思想真係好憨鳩 兩個真心相愛既人連婚都唔可以結 領養小朋友都唔得

咁樣真係好可悲😪
[member]拍拖時間愈長,就好似好多問題岀現咁。拍拖拍到好似湊仔咁,有d氣餒

我明啊 女仔某程度都係鐘意d lead得住自己既人
係咪你太千依百順呀?

[member]都係嘅,有時候會想佢開心就會隨佢
有時候會覺得佢唔係好識做,例如有個節目我想睇,佢都知我有睇開。點知佢呀媽突然轉台,話唔好睇。佢呀爸都有開聲話我想睇,男朋友就淨係坐係到玩電話,完全冇理過咁
我知道係好小事,不過覺得好似完全冇被尊重咁,個男朋友淨係識坐係到。一諗到將來都係咁就好擔心。[member]

岩岩分左手

講黎聽下,做咩事啊

完了

你地幾大?一齊左幾耐
淡左...唉 你地相處係咪一直有問題?

一齊左1年幾
我諗係因為前幾個月太忙 冇乜時間陪佢
令佢覺得我忽略左佢咁
岩岩分左手

講黎聽下,做咩事啊

完了

有冇諗下自己一路同佢相處方式出左咩問題呀?
同佢緣盡唔緊要,最緊要知自己有咩問題,
提升完自己搵到下一個,唔好再犯之前既錯~
分手接近三個月,理智知道分開對大家都好,但當用感情思考時,我真係好唔捨得呢段感情就咁就完
最後,
你會發現時間係虛度係枉花
你會發現眼淚係白費係廉價
你會發現你既人生係由後悔組成
你會發現你從來一直都係錯

你會後悔你既後悔
喺ig鐘意左個女仔 好想識佢 但又唔知點開口

Pm 人

Pm 人

講咩😂

Pm 人

講咩😂

inbox 個女仔

Pm 人

講咩😂

inbox 個女仔

我知 inbox 佢講咩

好多地方都斷左貨
反工個到好多野做
自己係新手好多野都一腳踢
發現職場上既險惡
感情方面
俾人玩完又玩
但都仲好想搵佢
忍緊手
其實都好少事啫
日日都好攰

返工加油
你而家被磨練到一腳踢都得第日就好多野都難你唔到

感情 邊個忍到手就邊個贏

感情贏輸有咩所謂
Hehe但係想有小朋友

可唔可以領養架?

其實好多地方都唔比
係一場政治角力

同埋都有細路大左出黎屌
好唔開心父母同姓

政治正確害左好多人
岩岩分左手

講黎聽下,做咩事啊

完了

冇無緣無故既分手
只怪你太粗心大意
開口分手只係形色姐
其實神早批左你死刑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞