講你既煩惱黎聽下?(2)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
出黎做野之後
每日都行屍走肉 日日OT唔知為乜
又冇朋友 女朋友更加唔使旨意識到
完全見唔到希望 好似只係等緊死咁
好想快d了結自己

做左幾耐呀?會唔會想轉工?
一世人好快過 忙下忙下咁就會錯失好多野

出黎做左幾年野了
好似好多野都已經錯過左
冇得返轉頭
人生已完

點會冇得返轉頭?你仲廿幾歲 而家仲未遲

見到好多後生過我嘅人生活咁多姿多彩
四週圍去 朋友又多
自己就已經冇機會再識朋友
冇機會有女朋友
孤獨老人都仲有人關心下
我就咩都冇
人生已完

如果篤咗佢係咪一定知道係你講嘅?

都係嘅始終冇影響到你

好怕關係會疏離
呢幾日個身體都痛
之前做完手術間唔中就會咁
好無力感

如果篤左之後 你覺得佢會唔會因為咁被炒?
好怕關係會疏離

咩關係?
好怕關係會疏離

咩關係?

愛情

因為近期佢工作忙+我有兩個星期去旅行 最近3個月都係一個月見一次 電話都好少
text一般
因為少相處我積左好多唔開心
有時太掛住佢唔敢打擾到佢做野會自己偷偷地喊
講過我因爲少見而唔開心 但佢好似get錯左我怪佢
其實我無怪佢 只係表達感受而已 唔怪佢係因為我知道大家都承受緊少見呢樣野 佢都唔想
每次想address兩個人之間的問題佢都會避開
其實一句我都好掛住你我都已經好滿足
但佢唔多講呢啲野
鐘意咗一個女仔 但係佢有鐘意嘅人
求屌醒

鍾意一個人冇罪㗎所以我唔會屌你
鐘意咗一個女仔 但係佢有鐘意嘅人
求屌醒

鍾意一個人冇罪㗎所以我唔會屌你

係囉 鐘意人冇罪架 最緊要識錫自己

都係嘅始終冇影響到你

好怕關係會疏離

咩關係?

愛情

因為近期佢工作忙+我有兩個星期去旅行 最近3個月都係一個月見一次 電話都好少
text一般
因為少相處我積左好多唔開心
有時太掛住佢唔敢打擾到佢做野會自己偷偷地喊
講過我因爲少見而唔開心 但佢好似get錯左我怪佢
其實我無怪佢 只係表達感受而已 唔怪佢係因為我知道大家都承受緊少見呢樣野 佢都唔想
每次想address兩個人之間的問題佢都會避開
其實一句我都好掛住你我都已經好滿足
但佢唔多講呢啲野

佢會唔會過一排冇咁忙架?
可能佢都忙緊 以為你向佢呻 佢會覺得你比更多煩惱佢

你好好過自己既生活啦,如果佢忙完可能會感激你既體貼呢

都係嘅始終冇影響到你

如果篤左之後 你覺得佢會唔會因為咁被炒?

呢幾日個身體都痛
之前做完手術間唔中就會咁
好無力感

Take care啊
做其他野分下心會唔會冇咁辛苦呀 例如煲下劇?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞