講你既煩惱黎聽下?(2)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

好sweet呀

想做自己想做既野但系唔得

點解?

或者都係,太緊張其實會失去左自己

或者一齊左 未必係你想像中咁美麗咁完美。
不如試吓另一個角度諗 係你嘅就係你

佢對你忽冷忽熱咁你就唔好中個頭埋去
等佢黎搵你

原來真係會咁,尋日等到四點
佢主動同我講野,又開心左一輪
可能我講得太多,佢會嫌我煩
但唔chur佢,怕佢會覺得我冇誠意

唔好計住計住佢幾時搵你,幾時熱情
當個普通朋友傾計就得
你太care佢會傾得唔暢快 人地會睇唔到你吸引之處

點解怕佢覺得冇誠意?
你誠意太多反而人地覺得你唔好玩
無論男女,chur得太多都會自降level

我返來了
呢兩日佢已經完全冇睬我了
應該,可以徹底死心

平常心啦
佢黎搵你就當bonus
冇黎亦都唔需要傷心

等佢黎搵你

當個普通朋友傾計就得

點解怕佢覺得冇誠意?

我返來了
應該,可以徹底死心

平常心啦
佢黎搵你就當bonus
冇黎亦都唔需要傷心

幾時秒回唔係一件好事
唔識玩心計 都唔係咩好人

好sweet呀

好耐冇試過咁

佢成日做啲野會令我唔開心。算佢今次做返樣好嘅嘢啦

今次我真係好滾動

或者都係,太緊張其實會失去左自己

等佢黎搵你

當個普通朋友傾計就得

點解怕佢覺得冇誠意?

我返來了
應該,可以徹底死心

平常心啦
佢黎搵你就當bonus
冇黎亦都唔需要傷心

都係嘅,反思左幾日
都好淡淡然了,隨緣啦

等佢黎搵你

當個普通朋友傾計就得

點解怕佢覺得冇誠意?

我返來了
應該,可以徹底死心

平常心啦
佢黎搵你就當bonus
冇黎亦都唔需要傷心

幾時秒回唔係一件好事
唔識玩心計 都唔係咩好人

經一事蔡一智,冇下次

當個普通朋友傾計就得

點解怕佢覺得冇誠意?

我返來了
應該,可以徹底死心

平常心啦
佢黎搵你就當bonus
冇黎亦都唔需要傷心

幾時秒回唔係一件好事
識玩心計 都唔係咩好人

經一事蔡一智,冇下次
I'm someone who's not gonna let another undeserving people into my heart.

你呢排點啊

無. 分了
不會再點樣........
都無得再點樣............
大家最後都不岩大家根本就.........
不想再因為佢而喊了....
喊了. 只會聽到他講.....''我不識HANDLE 你這樣, 依加係我性格....個樣就係佢性格.......本身人係有性格, 不想變同變不到是2樣野...''
既然那麼他性格, 何必再一起. 辛苦了2個月,真心覺得夠了, 最後一次.
那麼沒心的人.....
一成不變既人, 無需要再值得一起吧.

既然你都話巳經搵到, 從來都覺得我做不到. CONGRATS 你啦!

I'm someone who's not gonna let another undeserving people into my heart.

你呢排點啊

無. 分了
不會再點樣........
都無得再點樣............
大家最後都不岩大家根本就.........
不想再因為佢而喊了....
喊了. 只會聽到他講.....''我不識HANDLE 你這樣, 依加係我性格....個樣就係佢性格.......本身人係有性格, 不想變同變不到是2樣野...''
既然那麼他性格, 何必再一起. 辛苦了2個月,真心覺得夠了, 最後一次.
那麼沒心的人.....
一成不變既人, 無需要再值得一起吧.

既然你都話巳經搵到, 從來都覺得我做不到. CONGRATS 你啦!

你冷靜下 就會知道自己實際想搵個點既男朋友架喇
初戀話心淡

一齊得太耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞