港專將開記者會交代床哥被老師聯署辭退 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
堆fans根本對人不對事
漏咗,正義必勝/公義必勝
唔通副校自認低威話自己無做好background check 唔知佢講過咩topic, 唔交代原因可能係想大家好落台
佢係做緊邊青 唔係做過邊青
乜鳩床哥啊,現實除左班垃圾連登仔聽眾根本唔入流,班傻仔仲以為自己係主流,可以影響輿論影響決定?真係柒撚到無人有
仲未開會?
喺其他post睇
話佢講過畢業唔會做社工
你搵錢都唔知有無佢5分1
大佬做野都要時間
床哥似係被炒當晚即出story
人地放哂工啦
仲有應該智簽約? 真係唔洗同你講咁多
番工未過試用期 人地請到更好 都可以叫你即走
床哥intern可能仲低級d
心事台就計
其他一堆黃賭毒屌人老母d片就唔計?
共產黨叫雞14日行政拘留
東莞比人掃晒場呢啲都唔知 問我攞證據 自己google下啦弱智
真係純粹為興趣讀
有冇諗過有交待到,但有人選擇開live唔講,剩係提聯署
所以搞到港專要開記者會,廢事有人又作嘢
想知有咩學校會欣賞女社工講叫雞同做雞
你呢d就思想落後
現在學生有通識教育 識批判思考

就學你話齋會有人覺得叫雞好正,亦會有人覺得唔正
會有人覺得做雞好正 ,都會有人覺得dirty

要做既人 就算係唔係學生,都唔會因為佢一條片 走左去叫雞 或做雞

我只會話佢用既字眼好直接,但唔係低俗
唔少已發展國家 設有合法紅燈區,係正常職業,要交稅,賭博如是

大家當左性工作者是罪行 是污穢 是思想落後既表現
賭博 客觀d睇 就是概率 即係數學
同買樓買股票投資一樣,有贏有輸,形式唔同

識反思既人 應該要從事件上 學習到背後深層意義
應該要對未來年輕人有多點信心
係好撚出名嫁
想睇叫雞資料本身都大把渠道啦
幾歲?
你老細抄你都經HR又或經你上頭講啦,點會直接同你講
間中學個對口單位係港專
而家就係同學唔happy 床哥唔happy
好中立咁講
公司炒人完全冇問題
大家平時係依到屌臭公司一樣都冇問題
大家都係討論下
我地討論成點都唔會幫到件事
當要同而家d小朋友溝通
唔可以再用以前果套
以前果套係唔work架喇
太多失敗例子
你老豆真係早知搞基好過
你自己都識講東莞啦弱智
喺香港有無證據呀弱智
其實一直講番 程序問題反而仲站得住腳
但有班人懶醒以為將討論變成youtuber講咩同做唔做社工 同學校文化就哪昇華左個討論
但其實床自己都知咩事 佢片都有講話一開始就唔比佢都冇咩所謂 佢自己都知一直做既野學校未必接受
而家佢地討論方向同推佢去死冇分別
反而想知點建港專明知學校文化係咁都照比床出學校實習…
明明有風險完成唔到實習
開波
星期二已經有聯署決定要terminate
放學同床講聲個決定咪得囉
學校放學4:00 班高層邊有咁早收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞