港專將開記者會交代床哥被老師聯署辭退 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
希望叉雞講下床哥呢單野
channel c 5點有直播
教人Suck my dick都叫防叫雞資訊
唔怪得啲人話JFFT啲fans全部都係不學無術嘅社會垃圾
支持床哥

教育局 投訴專用 Email:

edbcomp@edb.gov.hk

平機會 網上投訴表格:

https://www.eoc.org.hk/zh-hk/about-the-eoc/contact-us

喂 支持唔係得把口啊
學店嚟嫁,同埋佢係YouTuber,老師都費事搞佢啦所以今次學校做醜人真係啱
床哥呢單野
真係學到好多錯誤煩比同埋滑坡謬誤

就黎賣水嘅要告謀殺
燈日有齊賭波喎
平時開live 粗口爛舌

依兩樣夠佢遲啲比家長投訴到仆街啦
你班jfft fans 畢業未
話要社工要好人格唔代表講緊而家個班好
而家成日屌咪就係因為而家個班都廢
支持床哥

平機會 網上投訴表格:

https://www.eoc.org.hk/zh-hk/about-the-eoc/contact-us

喂 支持唔係得把口啊
證明床哥啲fans都真係幾冇腦
如果係d家長叫d老師唔好俾佢做 呢個情況都有可能發生
屌你d人spin到離撚曬譜
依家係講緊點解明知床狗係youtuber 同意比佢做實習 做左兩日突然之間反口話都係唔比啦 問題係呢度喎
話題夠juicy 反老師反學校
求奇都一大堆中學生同社會垃圾撐到底啦
你覺得 KEEP到幾耐 幾萬人live 又點?財自?多廣告接?
做 youtuber 更加應該好做自己個人,
大把youtube 例子一夜輸哂,
唔係個個人都可以好似 toyz 咁
你開post dis 日本學校,我就一定撐
其他科就唔擔保嘅 不過社工 護理通常都係做返呢科
唔使同我講廢話 識唔少人都係讀呢兩科出身
咁點解當初又要去晒10幾萬去讀先
好無謂囉 我唔好接多兩單jobs 返黎做
床哥呢單野
真係學到好多錯誤類比同埋滑坡謬誤

就黎賣水嘅要告謀殺
其實真係無問題
問題真係佢自己係Utube 大大聲同全世界討論
搵例子出黎先講全世界都係咁啦 唔好係度鳩up
一陣又係拎埋D咩老師私底下賣相 做雞既新聞黎做類比
支持床狗專心做返YouTuber 做乜撚野日校社工 講完叫雞可以講其他topic
唔係有垃圾袋單嘢
聽日A1就係床狗
可惜浪費咗個機會
果問題咪就影唔影響校譽同啲人個行為係無關
出到黎都係睇成績定band幾當校譽
不如直接教出貓好過啦 校譽一定好
支持床哥

平機會 網上投訴表格:

喂 支持唔係得把口啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞