港專將開記者會交代床哥被老師聯署辭退 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
冇咩問題喎
就咁床狗自拍話比人炒都開咁百尻幾個post
港專其實可以順勢咁調佢去做類似風雨蘭依啲支援性工作者嘅社工 咁咪解決件事
你搞青楚係邊個講先啦
call in人士不代表主持人立場 就基本啦
Source你老母咩
問埋我左耳定右耳聽到床狗討論叫雞好未
咁人哋學校有自己終止合約嘅權利,你身為駐校社工,前晚開live高談闊論叫雞爆粗,人哋用呢個理由辭退你絕對合理,身為家長嘅我都唔希望仔女會接觸啲咁嘅人。
就係人地聯署你都要收皮啦
以閣下嘅理解能力
性工作者不嬲冇問題
變乜
單身男士有需要 合法 一個商業活動

係要講到下流賤格非道德然後再講之後論點
上面好多人講左
遲左發現佢咁癲 咁而家咪炒囉 你估人人識床哥
唔講就唔會試?
全世界得床哥一個渠道?
得call in 內容會引起人好奇心?
分分學校d 阿sir/ 10幾歲𡃁妹仲熟過床哥開台嗰晚嘅call in 嘅資訊
聽緊嘅時候笑返床哥咩都唔知學人開呢個topic
因為佢呢兩日出咗條片
cls真係為興趣讀社工
原來一直話人冇睇過既人 自己先係冇睇過
呢幾句野係喺佢口中講出黎架 你自己睇一次先啦
盲撐咁低成本架咩而家? 睇都唔洗睇就話自己偶像岩晒
識玩就一定係咁玩 3贏局面
但淨係睇連登已經有好多on9喊打喊殺 就知未必咁順利
會睇佢utube既都係同一堆死忠
就算比你轉校繼續做實習 都實有人怕麻煩唔請你
=輸晒
上網開live同人講呢D野
更加多人會聽到啦
係學校最多咪幾百人
的士佬係車入面最多咪5個人
用下腦先出黎駁啦
結論
總之床哥無問題
開live call in 雞蟲講叫雞經歷同做駐校社工無關係
床哥受到不公義對待!係無理解僱!
只要床講我愛共産黨 學校實攬佢
希望唔係啦,原本可能係學校知個原因衰,怕會影響到佢先唔話俾學院聽,就咁話係聯署就算,等床哥轉校都易d。如果真係一個唔好彩係呢個原因,依家全世界都知咩事
岩岩岩
所以就可以中間乜溝通都無
一野直接上去院校叫terminate?
當事人呢一個解釋既權利都無?
咪on9啦,都要床哥想轉跑道先得。
社工都分好多範疇
去名山後樓梯派袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞