其實mirror好慘,根本係比姜逼拖累

370 回覆
2175 Like 314 Dislike
你呢張就收埋啦呢張相肥姜踢得高過尸兄喎
同埋以你標準呢張相入面冇人踢得起除左al
肥姜成日著睡袍出嚟遮住佢個肥躉
鄉音二人組監制咁都唔執吓
Anal 變咗周星馳

姜嬸最鍾意講姜濤救世主咁成團靠佢食飯
要不是姜b
Mirror什麼都不是
態度同佢正主一樣勁西

上年開始走左好多後生粉
再加上班人都驚自己如果被朋友知鍾意掃掃掃+肥身型肯定會被恥笑
姜嬸可能都會開心冇左班後生同佢地爭
人地當自己仲係個孩子丫嘛
成日痴住stanley
要湊住姜b好慘
2021叱吒Mirror紅起之前
應該係Ian多job過姜
下?當ian死架?講到同肥姜平起平坐數al同ian都未到edan啦
ian至少入叱咤最男top5,edan5強不入
公道講
早期孤獨病嗰時咪好哋哋
一轉R&B就開始carry唔到瀨晒嘢
大叔的愛爆紅係帶起左好多 多左好多廣告
啱,其實diutv最識marketing
分化最強,等你班姜嬸神婆加埋10家fans鬥餐死鬥8婆
diutv點都贏
有一秒係咪見到個豬腩肉
咁肥姜係抵屌啊嘛佢又唔係好似sj神童咁行搞笑實力派路線,呢個身形日撚日喺度又chok 又扮cute真係好撚難頂仲要佢紅得起都係因為肥仔減肥做偶像呢個勵志故事,而家推翻曬以前自己做過嘅嘢
開post平反唔夠
建議課金支持
你條問題係咩?
你係問「姜糖有幾多係後生」定係「黃絲有幾多係後生」?
定係你仲係唔明我想指出你嘅假設同「姜糖全部係大媽」呢個論點有conflict
如果你要堅持自己「扮黃呃黃絲」係正確
咁「姜糖全部係大媽」就唔正確

係你要證明「姜糖全部係大媽」呢個假設唔正確呀
唔係我話你講過 「姜糖全部係大媽」呢句話呀?
明唔明我講咩呀?

唔係姜糖唔講得姜濤野?
你都講一大堆姜濤野
咁你係姜糖定傻閪?
見到第一句笑左
咁又點
到時佢退休唔撈,你地咪又會反下一個人
唔會咩?
肥姜叫大家珍惜佢瘦嘅日子,佢話自己一定肥翻
你係咪攪錯咗啲野,佢紅係因為有班痴線fans對佢痴心一片,撚係因為減肥

膝患唔跳得
就用盡舞台去演釋首歌
其實值得欣賞
就算end up效果唔好都叫有盡過力
20年之前係靠隻薑薑先識mirror
但20年之後吒咜唱得好過其他人(係得個年) 主主同兒登套劇到成班粉迫爆屯廣 先多人識呢隊野其他人

而紅左之後 班人成日感冒童上身 但呢1年係睇到隊人除咗隻薑外係有努力進行過既

而隻薑b 就每做既野都超越人類思想 又掃又欺淩 同埋薑啲盲粉就繼續盲撐薑冇錯 仲課金交智商稅投票 就更拖低隊鏡

薑薑上弦一 地位不變 成也薑薑 敗也薑薑

mirror條條仔邊忽係勁
但姜一人carry哂佢地
仲carry埋耶穌個仔瞓緊醫院
佢最抵屌嘅係公審女網友
其實好癲 姜濤到而家一d事都冇
係啦
唔使扮黃
躝返去睇下個時連登主流點吹先啦
姜逼落老銅比人逗個時都who who who
之後就成堆歪理賺藍養黃,本土文化人
借社運本土潮加疫情彈起
講到鏡仔救樂壇
佢地先係既得利益者呀
企開啲啦屌你老母死鏡狗
講大眾 唔係淨係有留意開樂壇嘅人

係啦係啦唔係姜糖,只係欣賞佢孝順同進步
唔怪得個個要用罐頭文reply
一出左個狗竇連一句通順既句子都講唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞