其實mirror好慘,根本係比姜逼拖累

370 回覆
2175 Like 314 Dislike
不如樓主咁唸
如果企緊c位無左,mirror係咪會好快玩完
成班隊友咁努力都唔知為咩!
個個係到逼害姜逼!
其實你唔講就真係唔知
你提一提,佢又企多陣
你講得啱.
又嚟進步論為左吹奏其他人依家就將薑B一沉百踩

所以話游學修真係話得冇錯
有無聽游學修講偶像果part呀你
訓係到5年都贏
叫鴨咩
同埋靠販賣本土意識同努力呃鳩啲黃絲政治投射
戇鳩
你講緊果班會因為叱咤表演吸引到去做fans,大部分就一早已經做緊腦殘忠粉啦
我講緊果班係因為2021年社運失敗後引起既電視台對立而選擇支持佢地既街客,俗稱睇電視抗爭既傻閪
冇一開始囤積呢班人,佢地2021最大勢果年又點愈吸愈多新fans?
望下通關之後,啲街客死哂去邊?

你第二句已經表示緊支持佢地班人都係因為佢地黃先支持啦
仲話唔關扮黃事?
Viu唔駛扮黃就唔駛接政府job都專登hea做hea得咁肉酸啦
仲有佢地冇公開撐警,但一樣支持國安法啫,所以咪顯得班Viu狗有幾戇鳩

仲好講有咩TVB贏到鏡狗
唔講上面啲黃藍矛盾,鏡狗一出黎就係打正旗號抄韓仔
佢地唔扮韓仔又點樣吸班無知阿嬸阿婆做fans?
成間Viu做得起,賺到唔駛蝕唔係靠韓國製作,唔通靠佢地啲垃圾製作?
TVB衰極悶極都係仲本土過藍Viu先
再望下今個星期Viu夜晚黃金時段有咩港劇睇先好同人地TVB比

TVB搞唔掂香港樂壇係一件事
但唔代表Viu搞到個樂壇有聲有色
淨係廣東歌愈黎愈少人聽已經可以入鏡狗數
仲想唔想吹奏落去?

聽你講咁耐都聽得出又係啲老kam鏡嬸
麻煩向返年輕一代了解多啲佢地對鏡狗既評價先
唔係個個好似你地咁蠢睇個電視都可以拉到去帶俾香港人歡樂
你地係好蠢但都唔好代表所有黃絲先
拖累?
拖累可以開到16場演唱會?
拖累到尾場Block A炒到過萬?
令到2019後嘅香港人開心返
講到未
有幾多係後生?
我有邊句講姜糖係大嬸?
呢位自稱唔係姜糖又講一大堆姜濤野既傻閪
你依家係咪落神徒面
全世界都知啲follower 係買
其實啲fans唔玩爛啲投票
已經唔會更人咁反感啦
無姜b根本就無mirror,你係咪搞唔清有雞定蛋先
佢天生樣衰
點執都係樣衰
冇辦法
真啊
全力掃掃埋落台
充分運用舞台
其實你講咁多冇用㗎
只會令人越來越反感
啲人淨係睇外型同唱功
佢爆漿既外型已經俾人好差嘅印象
再加成把雞仔聲
其實真係好難留啲街客
本土野? 姓姜果個係大陸死肥仔咋
佢舞又唔係跳得靚
歌又唔係真係唱得話好(公道講句唔係算好差但作為歌手同個好字差好遠)
作為偶像身型搞成咁

優秀喺咩位
個故事睇唔出講得邊度好

加上編故事果個根本係幕後唔係佢
成隊一齊死啦 而家又想出黎洗白其他11個
完全唔認同 果幾年完全烏煙瘴氣 就係因為班viu粉viu pr
搞衰mirror令咁多人對mirror反感根本係班viu pr捧殺
mirror d成員的確大多都無乜野 雖然稱唔上好高質
爆紅前既mirror討好好多
串走佢咪仲冇意思
我都好想知得十一個人嘅mirror會變成點
唱歌難聽,跳舞柒,演戲差,身型肥,性格煩

返正常工都未必想請,PR真係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞