其實mirror好慘,根本係比姜逼拖累

370 回覆
2175 Like 314 Dislike
大表哥有身型個樣ok跳舞又ok
anal你話佢樣衰咩都好真係跳舞靚而且尊重舞台次次表演都好專心
jer ian跳舞進步勁多
edan咬字進步勁多,仲操到埋肌
尸兄除咗衰大陸仔之外跳唱真係又係大躍進
其他人我冇留意啦

但果個企C位嘅,自暴自棄5年,愈嚟愈肥,演唱會都仲係肥到塊面比人打腫咗咁。究竟有冇尊重過自己職業架
做偶像,肌肉:冇 (咁多年都操唔到出嚟)
做歌手,唱功:唔見得同全民造星比有咩大進步

其他隊友都明顯進步得佢一個真真正正愈來愈似豬嘅隊友

但唔知點解佢人氣又好似keep到
唉樓主你走先
冇撚有錯

利申 非鏡粉 但好憎姜逼
佢既fans得返c9啦一早
但c9又好願意洗錢 冇計
hi
Tiger 都係老鼠屎一粒
起碼係細細粒唔係一大舊仲要不停膨脹
以佢地實力都可以咁紅仲想點
冇當初既姜濤, mirror點會咁多fans
姜逼係生理心理都自我膨脹得好緊要。
恍惚要炸死成隊鏡先肯收手。
成隊都收皮啦
根本就係viutv版嘅super tiger
一篤屎 同 十二篤屎嘅分別
佢仲係食緊冠軍嘅老本
以前其他人可能唔夠佢出
但佢啲隊友一個一個追近甚至超越佢
佢好似接受唔到
唔好傻啦

唔中意姜逼都唔可以否認

無姜逼無mirror

隊垃圾生存到兩年都係姜逼一個撐住
之後靠黃絲果條國務院黃水喉,先紅到

無姜逼,就無其他11件蛋散
我都覺
佢係得姜嬸撐
但成班都係有錢姜嬸
有錢課金就係大曬架啦
其他人的確少fans
仲要冇姜嬸咁瘋狂喎
其實係真
之前睇左一兩集Mirror 去澳洲嗰套野, 姜B啲反應成日成個小朋友咁, tiger 年紀最細都睇落成熟過佢
你又啱
但佢而家真係仲廢過其餘11個丫嘛

終極躺平喎
唔好抵毀啲小朋友

有度佢無啦啦玩咀唔知有咩咁好玩
睇到勁尷尬
廢同紅無必然關係

爛船都有三斤釘
再廢嘅姜逼,一個嘅價值都大於anal以外十個加埋

商業掛帥
點都唔會係佢拖累

同埋講得拖累都要係好,mirror不嬲都係垃圾,講乜嘢拖累
人哋只係向林雪個方向發展
反姜都咁話,佢貢獻咗咁多金主都冇可能話佢拖累人,其他人係有料嘅都一早爆咗出嚟啦,姜狗只係表演廢到唔顧觀眾對眼同耳,同埋有班垃圾姜唐先乞人憎,冇姜狗班金主,成隊mirror應該消失咗好耐
你睇吓佢新歌live先講啦
Mirror收皮啦
其實係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞