其實mirror好慘,根本係比姜逼拖累

370 回覆
2175 Like 314 Dislike
jer柳咪仲樣衰,個閪嘴唇成個紅唇蛙咁
反正瞓喺度都年年攞叱咤我最喜愛
又有錢買到樓,咁努力做咩???
edan咬字進步勁多
本土既屎都要食?

送多張過你
肥姜腳都唔撚踢起
打工仔榜樣
世三肥姜完勝
Ching心水清
但講真話會被人屌
姜係零進步我同意
但連登反佢班人越嚟越低質
由尹光到林峯再到11個鏡
講真,當初冇佢邊個識mirror
冇mirror嘅話最少有8個都唔使諗可以做到歌手
咁嘅料搵到咁多錢直頭要多謝姜
咪撚扮中立!一睇你寫野就知你係教徒
想讚撈撈可愛教主

成班鏡粉都係垃圾
無論姜粉定教徒
都係垃圾大肥婆
計頭1-2年真係得姜濤有知名度

其他11隻騎呢怪, 唔係有社運多左百幾萬PR既話, 佢地頭一年知名度低能過九餅cookies 幾倍 cookies 一年就拆左夥, mirror 唔洗變mini mirror 多謝姜濤加社運就岩
人哋有突破有驚喜又話無興趣,咁你有咩資格批評依家嘅佢
佢自己錯過咗可以表現突破同畀人驚喜嘅時間。而家先同另外兩三件下弦最低位一齊出solo歌,已經做cheap咗。本來佢年紀最細,又咁好彩被花蛆揀蟀時睇中。佢本來之前只要肯努力少少就會贏得曝光機會同認同。可惜佢一直習慣做陪襯,仲要係核核突突果隻,dancer 如Mo都有星味過佢
唔應該反香港政府
羅湖橋以北有宣傳
姜台灣馬拉呢d地方都話有上過電視台做過訪問
羅湖橋以北真係一個訪問都冇做過
點宣傳法?
你又知人地無努力
mirror 去澳洲果個節目
其他人狂串姜
暗底一定唔妥佢
全部都垃圾比你吹到咁勁
唔係姜濤社運呃黃絲呢班人既實力跟本紅唔到
又話姜嬸全部大媽
又話人食社運水呃黃絲
但係睇返2019年
社運支持者大部份都係後生
咁即係姜嬸唔係全部大媽?
定係佢唔係食社運水呃黃絲?
你個「但」字好似無咩意義
前後無轉折
最撚憎佢成撚日扮傻懶cute
瘦個陣已經覺得好尷尬好leung
更何況而家
大媽唔可以係黃絲
佢唔扮黃前撚有街客聽佢啲歌
捧姜捧到你變弱智?
冇佢只係會少啲Hater,令Mirror喺香港後生仔入面嘅印象好啲,但係佢哋呢一隊本身嘅成員配置就注定咗佢哋發展高度,簡單啲講就係缺靚仔,踢走完全唔尊重自己職業,由得自己變肥佬嘅姜濤之後,只係會少咗一大半連登仔屌佢哋,喺香港Mirror觀眾緣可能會變好啲咁解
哦~
即係鍾意姜濤嘅都係黃絲大媽
社運就年輕人做主導嘅
而社運年輕人又唔鍾意佢喎
但係你又話食社運水呃黃絲
但係佢又淨係呃到黃絲大媽鍾意佢喎
咁其實佢係咪即係淨係呃到大媽鍾意佢?
如果佢淨係呃到大媽鍾意佢
佢點解要扮黃呢?
因為佢唔扮黃,咁佢咪可以食晒黃藍兩邊嘅大媽囉
公道講句,
成日叫人要睇到姜逼有幾努力

搞到睇唔到其他11人點樣努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞