其實mirror好慘,根本係比姜逼拖累

370 回覆
2175 Like 314 Dislike
會有咩分別?
啲Haters咪轉去下一個到
Mirror只係一隊大家拎黎反,拎嘅發洩嘅話題
冇肥姜咪鬧下一個,或者下一隊
當年冇姜濤會有而家mirror 咩
可能會同tbb super tiger 同一下場
20幾歲跳啲咁嘅嘢,你叫成60歲嘅Aron 情何以堪…
應該無分別 根本連班鏡粉都只係鍾意某一個成員 唔係鍾意成個團體 個團又無團魂團歌都無乜人聽紅唔起
不過唔明點解最劣化果兩個偏偏最多fans

大叔的愛之前 根本得姜逼一個發圍
街市阿嬸未聽過Mirror都一定聽過姜逼
之後先有埋ANAL同伊丹同佢平起平坐

至於另外9個?
咪玩啦 大部分人到而家都up唔出佢哋乜水
屌你老母一早起身就見你件公屋kam 撚話人kam
係 手多 sorry
肥姜應該想唔撈啦
一出道就話買完樓退休

上年年頭Full pay 完1800萬嘅樓,就開始身型暴漲
十足十個啲得登玩嘢搏炒嘅打工仔
成也肥姜,敗也肥姜
當初的確係肥野令更多人了解鏡狗

不過,亦都係肥姜,令鏡既hater幾何及上升
好多人覺得跌mon 係鏡狗人氣分水嶺,我覺得只岩一半,跌mon 主要責任在viu 而不在鏡(講真鏡狗都係potential victims)
我2023年1月1日前我都係路人,但睇左掃掃掃個表演,睇得出肥姜果種氣焰,果種不可一世
再之後viu頒獎典禮比appraisal隊友,睇得出肥姜果種自大
再再之後咪嘴,更甚再網絡bully女網友,佢果種自我中心&黑人憎真係人人得而誅之

我而家只想肥姜可以成為第二個張國榮,四季or 半島is up to 肥姜
佢根本就係博人反 佢真係好幼稚好中二病
同埋anson lo 唔明點解佢唔修復下自己個樣 而家咁樣真心好嚇人
建議樓豬應該pin this
但最尾一句真係多左
最後一句純粹個人感情舒發
肥姜真係非常黑人憎
響中日韓台佢一早社會性死亡,被全面封殺了
人地有外型
拖咩累,試下姜濤離隊,mirror連僅餘嘅討論價值同聲勢都無埋,演唱會都唔會開得成,其他成員都唔會再有突破性發展,變成普通viu藝人一個咋
一撚樣
佢學AKB吖嘛 搵個前田敦倫做C位
等你地其他fans個個都爭住覺得佢自己個偶像更勝任C位 期待佢可以有多d機會 咁先有多啲死忠粉
如果C位太完美 其他人就甘心做下弦做下把位 冇動力
你最尾句嘢
建議你呢啲反社會人格既睇下醫生
姜嬸你不如諗下點樣用其他易入口嘅方法推你粒姜b啦
好天真好孝順好可愛
有幾反社會🤣🤣
社會主流慢慢都討厭你班鏡
反鏡才是主流
姜嬸成日話鏡陪佢地渡過2019年後既黑暗時期
2019年後治及興,香港欣欣向榮
你班弱智垃撚圾鏡嬸先最反社會,甚至係反社會啊
我都係咁話,肥極班嬸都咁鍾意,點解仲要減
反正屌佢啲人都唔會係課金俾佢嘅人,瘦俾我地睇托咩
咁連登應該好支持佢先係
*反政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞