其實mirror好慘,根本係比姜逼拖累

370 回覆
2175 Like 314 Dislike
姜逼咁多師奶追唔知係咪因為佢係處男
anal 淨係個頭郁都好睇過隻肥豬跳舞
佢做幕後比較好姐
吊你edan 約炮扮睇唔到? 阿mo事件後話個台一直安全又睇唔到? 笑撚死
你又知大眾唔識ian?叱咤最男就係大眾都投得票,如果唔係光b都唔會入到5強啦叱咤有實際數據,唔係好似你咁憑感覺ian男排都吸街客吸得早過edan la
睇完套野對下弦加分anal同姜濤成個細路仔咁
連基本身形都keep唔到
其實tiger演戲都唔錯
之前睇佢拍劇做得幾好
Anal煮野食
參加快樂男聲都唔想係支那發展? 唔通想係美國發展?

未做黃尸偶像仲玩緊微博喎
做左黃尸偶像就即刻割晒支那野喎
又想改事實真相?
總知就香港加油好撚黃啦
點樣令香港人開心
咁多年仲講進步緊
半隊人基本功都未ready
唔該唔好出道
紅就係紅
你幾撚憎都無用

人地啲fans 肯洗錢 g持
佢班痴線fans咪就係覺得佢肥仔減肥好勵志,佢一開始造星就肥嘅話連而家呢班阿嬸fans都吸唔到啦我又真係唔會特登為反而反,我都係曾經幫過佢講說話嘅人,但係佢放縱自己身形、台上面唔專業喺度懶cute逗細路、公審冇任何人身攻擊嘅中性評論,由外表到內心都完全冇可取之處
叫你隻姜狗去到外國有洋人接機先同我吠啦
做水魚做到咁自豪 仲同車銀優比
你件傻西真係得啖笑
有腦既就唔會課金交會費去個榜度啦 我係路人就唔會貨金
呢個榜根本係世界粉絲智商榜

認真咩?薑b 靚過車銀優?
其實肥唔肥就是撚但啦 但交唔到貨仲要拖累隊鏡先係問題
樓主pin
呢隻姜狗幾過癮
車銀優都要輸比姜逼
《作品的說話》mv係姜濤導個喎
演唱會round down點會唔係歌手話事呀?
幕後係要問佢想要咩,然後用專業技能幫佢完成,個idea係姜濤個喎
排舞d signature step都係姜濤指定要個喎
佢可能唔會好似填詞人咁叻知道邊個位用邊粒字會好唱d
但係首歌個concept係佢,個故仔係佢個喎,d詞佢要睇完批完先出到個喎
最後個一個演唱會串連咁多首歌,結合成一個姜濤本成成長心態轉變嘅故事喎

佢縮晌個水滴皇座到唱《孤獨病》
連登仔見到就淨係笑佢唔夠霸氣
但係成件事可以理解為係佢雖然好紅同時感到好孤獨同無助

可能連登仔要求佢要似個巨星,所以睇到係佢冇霸氣
但係佢其實係人,佢都有情感
呢個可能係T同F之間嘅分別?
佢擺明係神徒
出篇咁既野幫姜B招黑
勁好笑
世三肥姜得更多
我係路人
但有次聽到tiger喺新浪潮時自嘲式自介,我覺得佢好大方又成熟喎
盧後庭
係銅鑼灣有被SS好撚黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞