[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

921 回覆
3 Like 1 Dislike
韓漫成日係咁
你唔記得啦?
真係有動畫?
google 完,唔見有,只係一堆 promotion videos
發現係有我雷點
係乜嘢?
原來開咗新post,之前見舊post一直未爆
見大家都開始左呢邊傾就照傾

其實太鳳都唔算靚…短刀嘅江有少少期待遊戲會實裝
我一直覺得大人演短刀有少少怪
Btw洲洲睇咗jojolands新一集未
我都唔覺太鳳好靚, 可能因為佢把聲好聽
佢個細佬真係冇好到可以有咁多工作機會配音都唔係出色
睇到第5話乍, 新一話好爆? 追返先

其實太鳳都唔算靚…短刀嘅江有少少期待遊戲會實裝
我一直覺得大人演短刀有少少怪
Btw洲洲睇咗jojolands新一集未
我都唔覺太鳳好靚, 可能因為佢把聲唔好聽
佢個細佬真係冇好到可以有咁多工作機會配音都唔係出色
睇到第5話乍, 新一話好爆? 追返先
其實我覺得現實就係咁
大把人冇樣冇實力但就成功出現係人前
佢做個一般人角色都得啦, 使唔使開個新刀男比佢演呀? 成個LOOK勁九唔搭八好似玩cosplay冇戴假髮又冇化妝咁
同埋見啲人爭議話呢把刀正名應該唔屬於江, 係鄉 (利申: 唔識)

等我睇埋先
我上咗名刀幻想辭典,佢上面寫係話江=鄉,只係江戶時期唔知點解改叫江
佢都有寫話倶利伽羅郷有喺刀身到銘上刀匠名嘅,除非好似骨喰咁俾秀吉命人補銘又或者係虎徹家嘅大哥依類嘅盜版
如果唔係都應該真係真·江家刀

另外,未必係專登開個角色比土屋嘅
依類嘅合作有機會本身已經想加個原創角色
例如:不動行光就係配合舞台劇實裝翻落遊戲到,無雙版有把叫面影嘅大太
至於點解要加依把刀,可能係同電影劇情有關…?

10 count電影版拖咗咁耐結果最終難產
有買單行本嘅表示睇完結局覺得唔出好過出
點解

不過我都對佢冇期待(btw以為出動畫,原來係電影)
後期好似趕收工咁樣
覺得城谷喊太多,兩個人嘅問題好似只係靠黑瀨強勢解決

不過好耐之前睇,連最後城谷有冇做哂嗰十樣都唔記得
同yoi一樣
加比土屋喎, 個造型係土屋自己個頭著左籠手切江件衫咁乍喎 其他江派都同款得黎有個人特色
我印象千子村正好似都係原作同音樂劇同步登場
其實係咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞