[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

917 回覆
3 Like 1 Dislike
原來有後續
我以為得一話 去到男主角喺澡堂見到個女醫生就完
而家好奇想去睇
睇啦睇啦
我睇倒有個女仔問阿哥點解男主角唔鍾意自己, 係咪因為佢唔鍾意巨乳
阿哥: 佢唔係唔鍾意巨乳, 係因為你個腦有洞
套野叫 《牙醫小姐啊站起來了!》
笑死 乜咁老實不客氣
等我而家搵嚟睇
因為阿哥個腦都係有洞
香港終於要上given
好嘢香港終於有Given睇
https://star.ettoday.net/news/2713395
梅原竟然咁早結咗婚
我都認同呢啲係私事
好似個間雜誌有道歉?
雜誌有道歉? 唔知爆結婚之後仲有冇其他野呢
冇BL漫畫賣都廢事去
仲要冷氣都冇

旺角信和個冷氣搞乜鳩
https://lih.kg/kGPrfS

唔明點解啲18+BL動畫一時就會出聲優本名一時就會用偽名
而家通常用偽名
Drama cd多數真名
宜家仲係冇?
以為過咗一排會攞返出嚟
我都期望係咁...
巫子召喚~野獣王子の呪いを解くためにセックスします

一個字,土。

穿越異世界,王子攻平凡受
因為bl drama 唔係真係有描述到性器官,喺日本啲條文嚟講唔算真係18禁
所以可以用本名(用化名嘅原意係希望未成年人唔係咁易喺網絡上非本意咁查到18禁嘢)
而18禁動畫有性器官(雖然打咗聖光上去)所以用化名
Ps 18禁動畫全部都係ova 嚟,一般要俾錢買碟,唔能夠直接喺電視上收看
今個假期認真睇哂young royals 同成套history 系列
意外發現台腐劇都有唔少h唔錯唔錯
呢套冇聖光, 佢直頭冇畫, 空氣器官
咁你有冇發現history5 H可以倒影見倒啲crew?
有啲咁嘅事可能係5主cp 講穿越我有啲雷
我都係邊睇邊做其他嘢
Ps個人最鍾意是非,雖然唔好師生戀
其實買鹽本身都唔錯前提係當19-20集唔存在
我冇睇是非, 因為見啲人個個屌結局, 我又怕虐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞