[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

919 回覆
3 Like 1 Dislike
毛弟90年嘅,係王子個親細佬
紅係可以嘅,只係所有嘢都俾自己呀哥屌打果種
但離開棒棒堂後感覺有試吓跳出偶像嘅feel
比起王子冇咁偶像包袱
通常BL都係搵啲新仔低成本拍

改編自晉江文學耽美小説《大哥》的全新台劇《關於未知的我們》
吓, 晉江咪大陸? 可以拍咩 個作者脫左共?
黃宏軒都唔算係新仔啦起碼佢喺娛百叫做有個令人記得嘅定位(aka荳荳現任男朋友)
所以先會意外兩個非新人(仲要兩個都肯定係直男)嘅合演
會唔會個作者唔係中國人?可以係其他華人喺果邊投稿
唔新呀, 所以都surprise
有女拍BL已經好難紅 (偏見)
都有興趣睇下嘅
如果呢個晉江作者係中國又可以賣版權比台灣拍, 我希望可以有更多呢類不過我都會覺得作者唔係中國人先可以發生
咁都有bright 依種例外嘅
仲未計今季日本有大叔的愛播原班人馬嘅續集
林遺都要賺奶粉錢冇計啦,老婆被疑似封殺出唔翻嚟
bright拍之前都唔紅, 條女又隱形仲冇埋
大叔的愛之前強行拍平行世界食相有啲難睇 BTW唔理解點解咁多人鍾意林遺都
優子點解封
但有女朋友要拍bl 演錫錫戲已經好難得
林後生幾靚仔,同埋凌太依個角色人設太好
所以多人鍾意唔出奇
優子嘅情況有傳係因為須藤凜凜花事件得罪咗簽哂nmb 嘅吉本(啲人話吉本有黑社會背景)所以敗走咗
美其名話去美國留學,但係之後冇哂noise
有女朋友嘅人如果有得做任何偶像劇男主角, 對邊個都要咀啦
我覺得林遺都個樣好傳統日本人樣, 又唔高
凜凜花單野 優子個行為咁大影響? 本身文春已經有相在手啦
賢妻良母型嘅受我ok呀
其實係(角色上)人設嘅重要啦,林同paruru 同居果陣飛人就知林同凌太兩個係唔完全唔同嘅人啦

唔太熟,但可能凜凜花其實有同吉本商量,吉本同意佢咁做掛
優子個行為係唔好呀,戴住頂fuck 嘅帽,可能咁樣搞到支持凜凜花嘅吉本方落唔到台掛…
(大眾嘅眼中只會覺得有啲over 咗,又唔關佢事,應該係得akb d fans 支持依個行為)
因為原版短篇春田點睇都係直男受 呢個先係我口味,
連續劇版就唔係我中我

akb fans支持呀, 特別係當年mayuyu拎第一, 凜凜花搶人娛樂版頭條
對我黎講優子純粹衰忍唔住幫大家發聲
可能係因為我睇咗tv 第一季先睇翻sp 版
所以可以接受春田田攻(應該話本人覺得春田田都係偏受只係唔夠凌太受)

其實我覺得mayuyu 拎第一嘅事唔意外,根本當時就到佢拎,啲路人投廢宅都係因為廢宅含完腸係人都睇過咋
啲fans 支持優子單嘢與其話佢地想幫mayuyu 拖其實只係唔想凜凜花打破哂佢地啲FF
戀愛禁止令真係一個笑話
やめておしり痛い
何言っとんねん
やおいということだ
我睇開強攻強受,佢兩個唔啱我

Mayuyu嗰屆係預咗,但凜凜花真係搶咗fo喎
指原啲相有含腸咩?我以為佢mk自拍波隙相乍
偶像戀愛禁止令我一向都支持,有本事唔好比人知就得
二次元のおしりだから痛くないよ
強攻強受有冇咩推介?
講完覺得自己都唔係睇強攻強受, 睇得最多係壯受
強攻強受應該係性格都要硬淨啲

韓漫
狗與飛鳥
ABO , 呢本真係算強攻強受, 聽講會生仔, 有原作小說, 漫畫未完

Plaything
美攻壯受, 呢套我推一世, 已完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞