[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

915 回覆
3 Like 1 Dislike
而家睇戲送排球劇場版年曆卡
年曆卡同海報之間……
我prefer返海報

https://www.facebook.com/share/p/KtoyNJ4LyJBXBTKL
睇任何戲都送?
我見倒佢啲劇場版SET三百幾

我啱啱都睇到套票,又開始選擇困難症

我想淨係睇動畫乍

其實啲嘢我唔係好想要,不過都係有少少想要
到時想去睇imax,張換票劵對我嚟講得物無所用

所以其實我只係敗家想要周邊

jump shop賣嗰隻分開學校色嘅袋質地幾好我都買唔落手, 呢啲套餐我應該未必想要
睇下日本場嗰邊啲goods 好多野揀, 可以跟人地團購

我覺得個袋幾得意,雖然我唔會用
jump giga送嗰張海報值得買過香港呢邊嘅套票
睇埋實物先知得唔得意
海報好難收藏得好,同埋雜誌送嘅到手前己經摺咗
日本劇場版有膠海報,可能好啲
但張雜誌海報係用之前出過嘅複製原畫嗰個場面

話時話之前手賤點開咗古舘為劇場版畫嘅特別篇
原來係用比賽完咗音駒嘅視角出發
動畫黨畀自己劇透咗
Jump啲野而家一張圖會出N樣goods
海報呢類野通常好難有地方展示甚至永久封印
自己劇透自己
https://youtu.be/NbZNsMP8StQ
一秒以為有森川帝王受睇
張圖出多次大size海報就好

本來諗住上映之後就戒一段時間twitter避劇透,而家老子什麼都不怕

而家隔咗幾日睇返香港套票,佢變得冇咁吸引
新嗰篇漫畫都唔係劇透好多乍?
諗住淨係買最普通飛入場就算
有時諗如果香港買呢套ABO返嚟播會唔會有班粉腸會嘈到拆天
大叔的愛都播得啦
對我呢個動畫黨嚟講夠多了
甚至我係喺呢個po聽你講先知烏野之後嘅對手係邊幾隊

日本嗰邊好有氣氛,買咗車站成幅牆落廣告
古舘為劇場版畫嗰張Kenma又係好靚
我以為我淨係提過冇得打佐久早同木兔

仙台啲宣傳擺到好似真係打比賽咁呀
嗰張研磨勁靚,又有啲似女性向風格
https://x.com/p_shori_k412/status/1759117761090080959
舞台劇嘅黑研一齊去咗睇劇場版
佢地真係好愛排球, 彼此關係又好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞