[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

917 回覆
3 Like 1 Dislike
是非he end呀
屌結局果篇應該係那一天,買鹽end 真心接受唔到
呀唔係喎, 我話冇睇怕虐嘅係那一天
是非嗰時好紅, 我都唔好師生戀, 所以冇睇 是非都虐?
乜野係買鹽?
唔知點解啲18+動畫有啲會有J,有啲就會變咗空氣J
我幾鍾意睇越界,可惜劇集太短同埋個電影版收咗皮
History3之後已經冇追,當時睇4第一集見到成班牛郎造型+啲經典浮誇台式演技就棄咗
唔虐呀,只不過是非提及到gender issue/校園暴力對自我價值嘅影響同埋多元家庭
算係比較有深度
至於買鹽….
簡單嚟講就係那一天嘅強行be劇情殺
越界好似普遍認為history 系列最佳作
但我麻麻主cp,偽骨科又太少劇情
4嘅牛郎造型比起5已經唔算過分㗎啦演技嘅話…認真圈套入面jack 嘅演技已經我覺得唔係浮誇啦,只係帶演技所以搞到好老尷
冇計,history系列大多數起用素人
唔係個個好似毛弟咁肯接bl拍㗎(雖然毛弟都唔算好有演技)
哦....聽過下, 都唔少男男片最後意外死/病死
我覺得BL唔需要呢啲
啱啱睇完一本單行本
都幾搞笑
啲角色有啲似銀魂, 冇個正常
好想有動畫版
我幾鍾意兩兄妹入面奇裝異服嗰個阿哥
有動畫版應該幾正, 偽娘迷倒男人嘅一般向動畫好似極少

另外有套鳩野動畫化 + 真人電影化
ババンババンバンバンパイア
講戰國時期美男子森蘭丸冇死到, 其實做咗吸血鬼! 換過好多身份直至現在
黎到現代係跟住個男仔由10歲開始想食佢18歲處男血 (現在16)
成日都扯旗

原來有出扯旗立牌, CLS
呢套漫畫有冇漢化
またあら 幾時做愛呀,快啦
好嘢本身以為唔會上
原來巴打都有睇またあら
真寶呢type好正
我雜食,まりあら 都有睇
BTW,wind breaker 都應該好腐臭
wind breaker動畫第一集好平淡個世界觀極細
Wind breaker未出動畫已經勁多周邊
主角仲要係個容易面紅嘅傲嬌
感覺幾中二病
但好似啲人話評價唔錯(特別啲仔)所以都會睇

一夜X千夜都唔錯呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞