[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

917 回覆
3 Like 1 Dislike
真心唔理解啲人要用咁嘅方式
鍾意搞個冇反應嘅人好心買個吹氣公仔算啦仆街
就係變態囉, 要做壞事強逼人先滿足倒佢地嘅慾望
受害人有一定機率唔想搞大件事, 特別同性更有避忌
https://www.instagram.com/p/C4Lrh3qPPan/
應該係第一套日本BL CP開見面會開到去澳門?
一定好多大陸人
緊係啦, 佢地IG勁多殘體留言
呢套日劇竟然咁紅
https://youtu.be/iGDprJ__H_s?si=grf95e1zudn-fIEW
出咗PV2

我諗起點解我冇睇呢套, 因為有對雙胞胎
不接受3P純愛
新嚟新豬肉,我係平時睇開香港本地平台嘅讀者
最近我見香港都開始有正版BL連載,入嚟分享吓
www.penana.com/story/150381/bl韓漫-天使拍檔
唔知你哋平時會去邊度睇
我淨係識LINE
你好巴打
我知道你呀 你係成日介紹Panana連載定自己都有出?
我都有介紹呢個平台比寫小說嘅朋友
平時會去邊度睇...我諗好多人主力上網睇, 我自己就習慣買實體書雖然最近難以入手
咁先西攻?
先西唔係負責露裙底咩
估唔到penana而家連bl漫都有

line以外我會用tappytoon
睇廣告換coins就免費睇到,仲有啲漫係一日一個免費集數
Manta都有一日免費一集,但呢個未用過
而家Google好似放寬咗內容限制,用app都睇到19+內容

日漫就用CMOA等coupon
CMOA我都有, 有時仲有BL event睇
睇廣告換COIN咁爽,要睇幾耐廣告先換到一集嘅COIN
記錯應該叫points

睇30次廣告就睇到一集
限咗一個鐘只可以睇30次廣告,但次數會每個鐘refresh,勤力嘅話一日賺到十幾廿集
我返工冇嘢做就開嚟睇廣告

但最近一兩年睇廣告嗰版有啲窒,仲睇到廣告不過有啲慢
竟然有BL event
會平啲定係有回贈?

而家啲書擺哂喺cart等半價coupon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞