[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

916 回覆
3 Like 1 Dislike
其實又唔係嘅
主要係明明冇唱嘅實力就吹到勁舞團(唔怕得罪人,佢地公司隊隊都係咁)
黑心櫻就黑心囉扮咩大家姐
啲心計只限扮委屈比人蝦(明明以前hkt 係蝦小妹妹),冇將啲心機擺落練唱歌到
唔緊要, 我反
唔係反全隊, 淨係唔鍾意黑櫻, 喺HKT已經好識扮野扮蠢扮frd, 天生好撚啱做呢行
只記得佢空降呢單 真係好脫節
睇嚟佢好咩下wo 連洲寶都咁講
都係,條女由第二集已經開始開八婆mode但男主俾條女咁撚法(當面扔爛舊禮物)仲成隻狗公咁乜都為佢做,有啲難頂
難為男二對主角咁長情,咁都仲痴埋條女度
佢真係假人,由心假到出塊面
空降嘅話izone 就冇嘅,佢咁嘅膠樣好多人會覺得整得靚就抵紅
所以排名第二反而似做假(應該本身有第一)
但實力嘅話就….
但akb 首君はメロディー就一定屬於空降center
秋元系啲偶像成日老是常空降
叻女嚟㗎嘛,唔洗練跳唱,識扮蠢、認吓啲fans同痴前輩整靚執膠膠面再加蝦下個本身預空降center 嘅後輩就上到位㗎啦
男主角咪典型兵仔,舊印仔爛咗見倒男2仲keep住,成個發展好明朗
哇又有bl動畫!
又一套冇睇過嘅
男二典型忠犬攻人設
主角跌落海佢即刻跳落去救人,其他人搵主角麻煩男二即刻擋住對方
呢套睇過劇情簡介應該係啲每集得幾分鐘嘅賣肉番
姐係叻女啦
唔夠喉wo
忠犬攻
聽到忠犬攻即刻有興趣

係我諗多咗定官方都玩埋一份
諗多左啲咩
月島隻腳好似畫到好短

咁望落去月島又好似短咗啲
off topic,聽過有complain係話官方畫到牛島薄哂冇哂啲muscle
咁佢地個關係都好重要, 黑尾冇教佢可能都贏唔倒
牛島...好耐冇聽佢個名即係作畫得唔夠好?
佢話牛島漫畫本來好厚好大隻,但到咗動畫就同其他人差唔多
不過我冇睇過漫畫,唔肯定

冇睇過漫畫要睇下, 運動番睇漫畫好睇過動畫
同意
睇zbfg ig搞到想收全套實體
見到古館連擬聲詞個形狀都度過諗過真係好犀利
仲要跨頁嘅設計

但要等我換過個大書櫃先買到
仲未計香港閪到爆嘅濕度,有啲書擺幾年就開始有黃點

嚴重土地問題....我幾乎淨係收單一本嘅BL漫為主
【突發】西貢58歲外籍男燒炭亡 消息指為藝人河國榮
https://lih.kg/3616922

RIP
唉,一個月之內走咗兩個
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞