[BL] 236回召集腐男腐女 二O二四繼續人人有書讀!

915 回覆
3 Like 1 Dislike
其實不良少年我真係冇特別興趣, 唔理解佢地有乜好打, 學校同學校好細規模 打極都冇大人介入
仲有套叫東京外星人 又係未出動畫已經開始多goods
啱啱google完東京外星人就大概明點解咁多goods
終於睇咗日劇 體感預報, 又幾好睇
主要係本身個設定係我會睇開嗰類

兩個演員都算幾大方, 不過同<我們的微小終末>仲有大距離

大方代表 = 我們的微小終末
孤鳩寒代表 = 30 歲處男

個屋企天台好熟口面, 好似狗仔隊嗰套都係呢個天台

本身睇2.5次元綜藝都見過個受, 攻就唔認識
攻又係窄膊頭A4紙身材, 日本邊度搵咁多A4紙攻, 又唔見佢去埃塞俄比亞搵人演受? 次撚次啲受望落都大隻過個攻
但見攻做床戲似有特別加操過, 算係咁

然後我睇下兩個演員嘅IG...哇, 在下孤陋寡聞, 第一次見BL日劇拍完仲有下文
明明中国應該都冇正版渠道可以睇BL劇
小日本BL劇CP竟然去中国上海開見面會仲拍中国時尚雜誌
https://www.instagram.com/p/CyveY5ByWSp/
呢套淨係睇咗漫畫
幾好睇,最印象深刻係
A4紙呢個形容好貼切
呢套我冇追係覺得攻望落好巉手

不過真人BL我都冇乜點追過
多謝
呢個攻係有操肌,但佢真係好瘦⋯唔夠橫囉
之前睇過套劇嘅露肉宣傳照
覺得攻有肌肉但又瘦到好弱不禁風

仲要受著大size hoodie,攻就著住鬆身西裝,望落好似受仲bulk過攻咁
但明明兩個一樣瘦

我覺得身材合格係大叔的愛嘅春田
但佢係受
受唔係好壯, 但骨架橫過攻

春田喎田中圭喎 佢個角色應該係攻呀
我唔OK春田攻
點解話30處男係孤寒嘅?
kiss都唔肯
泰版有wo 睇嚟有修改咗D
日版拍埋電影版都冇, 劇情100%多餘
明明 恋穿つのは君 (https://comic.pixiv.net/works/9392) 都冇咸嘢,但係都睇到扯
咁thai有誠意D
唔知點解assume春田係受

我知係田中圭
「練到咁大隻冇人睇到好可惜」之後雜誌訪問都畀人要求除衫嘅男人

如果日本BL劇有多啲呢種身材就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞