[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
做乜鼓勵煩膠磨隊

我不嬲鼓勵巴打們用海天同維京反正唔會影響到我

見到巴打就投?

兩招遺言毒
左右未裝繼 帶咩好用
做乜鼓勵煩膠磨隊

我不嬲鼓勵巴打們用海天同維京反正唔會影響到我

見到巴打就投?

梗係

兩招遺言毒
左右未裝繼 帶咩好用

我差啲俾佢啲遺言毒搞到翻車明明抗毒都全中,遺言a同b都全中
你有降魔防其實我覺得有單魔V技上大命中應該幾好揪
gm巴幾時開運up, 盾up
刷抗30幾隻都唔得
又要等養B仲要打素1
下個月如果3次排位都係100名內,條變異魚都係得15次刷抗機會
幾時開運up, 盾up

幾時抽盾

最好下個禮拜啦,不過exp關又完左,盾UP黎左大家儲左咁耐嘅800石allin完都冇肉升
幾時開運up, 盾up

幾時抽盾

最好下個禮拜啦,不過exp關又完左,盾UP黎左大家儲左咁耐嘅800石allin完都冇肉升

原來開到11號 咁下個禮拜應該就係盾up
幾時開運up, 盾up

幾時抽盾

原來開到11號 咁下個禮拜應該就係盾up

有你呢句就放心
而家先開始打 有冇A晶巴打幫手?
我分身A晶正身B晶:可出劍王(秒第一wave 第二wave殘血) 或者V
約晚上or weekend 求巴打carry
有無人同我一樣呢兩日要load勁耐同埋成日連線失敗?
下個月如果3次排位都係100名內,條變異魚都係得15次刷抗機會

得8次咋 仲要升加4

得8次咋 仲要升加4

Sor 睇漏左d完全體
R場太晒時間,最尾係忍唔住爆石solo打到28000

得8次咋 仲要升加4

15次應該無問題 btw 唔係8次咩 !?

keep住500名內就得2次洗抗機會

得8次咋 仲要升加4

新手一問,完全體唔係都可以刷抗咩
有冇人同+4雄火龍pvp過
佢冇出 cap唔切圖

我唸情況同火技龍帝差唔多 rj

得8次咋 仲要升加4

好似得,唔肯定 (新手玩左一個月)

大急關驚望,無留意個換領上限,唔通可以換多過一隻變異海龍皇

得8次咋 仲要升加4

驚望,無留意個換領上限,唔通可以換多過一隻變異海龍皇

得8次咋 仲要升加4

驚望,無留意個換領上限,唔通可以換多過一隻變異海龍皇

你仲數到啲碎嘅數量一定唔關急事(係時候引人中1001
有冇人同+4雄火龍pvp過
佢冇出 cap唔切圖

我唸情況同火技龍帝差唔多 rj

44鳩估草抗水系,佢7400物攻+600技傷應該都仲係rj level

一擦入魂 抗毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞