[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你地圓形換幾粒?
3粒就夠?其餘換長方體?

有幾多白斷?
我都係得75粒, 諗緊點換
好似換多D圓形 遲D V2其他仲好

得61白斷

83 但係已經唔夠時間打多7粒

屌,臨尾有隻+4混頃神魔玩斷線拖左一拖……

唔緊要啦 正常人刷極都係得stun/麻

係基路仔都未有,無得刷

係基路仔都未有,無得刷

終於有時間繼續練隻基路底
強化升運,逐隻食好還是一次過食5隻?

逐隻食 順便做強化任
一又係當一次 五又係當一次
好快又運up喇
想問下有冇一D仲有KEEP住UPDATE既中文資料網?

上黎呢度問快好多 加上有GM 坐陣

其實好多你地講既野我都唔清楚係咩黎
好似咩斷片,咩晶
同埋我想問下依家隻火山龍係咪好勁?我見佢進化條件都幾難下

逐隻食 順便做強化任
一又係當一次 五又係當一次
好快又運up喇

策略一樣
gm巴,朗豪巴,日本笨大個邊無啦啦無曬聲氣嘅,我個ac係咪無得拎翻架啦

有無巴打教下我點樣催下個邊gm

好似咩斷片,咩晶

火山龍係垃圾黎
覺醒同進化又麻煩
狗都唔屌
gm巴,朗豪巴,日本笨大個邊無啦啦無曬聲氣嘅,我個ac係咪無得拎翻架啦

不如你forward 晒你前後sd比bamdie / bamdie 回信既所有email比我, 我試下望下有咩問題?

不如你forward 晒你前後sd比bamdie / bamdie 回信既所有email比我, 我試下望下有咩問題?

好似咩斷片,咩晶

火山龍係垃圾黎
覺醒同進化又麻煩
狗都唔屌

agger, 我淨係打關拎石, 完全忽視隻龍
覺醒進化樣樣麻煩不特止,
仲要係e隻驚既原創而已,對佢無愛

傻西RM暗系,冇傻西所以唔知咩數值同技,不過鋼加X就咁睇廢廢地

好廢
2904血 6100攻 5196雙防 200速,水物單500/600 + 麻,廢

好廢

暗攻版傻西爆

好廢

暗攻版傻西爆

1 hit 全體物攻

好似咩斷片,咩晶

火山龍係垃圾黎
覺醒同進化又麻煩
狗都唔屌

agger, 我淨係打關拎石, 完全忽視隻龍
覺醒進化樣樣麻煩不特止,
仲要係e隻驚既原創而已,對佢無愛

咁我都係玩返d有愛既野算

正!唔洗升e隻, 淨係打21碎以防出ox要用
我可以升維京v2了

正!唔洗升e隻, 淨係打21碎以防出ox要用
我可以升維京v2了

btw, 維京火定地抗好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞