[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
搞乜今次街場咁多A精
得我冇

我的媽呀終於得咗喇
gm巴,朗豪巴,日本笨大個邊無啦啦無曬聲氣嘅,我個ac係咪無得拎翻架啦

有無巴打教下我點樣催下個邊gm

不如你forward 晒你前後sd比bamdie / bamdie 回信既所有email比我, 我試下望下有咩問題?

Sorry...癲巴,啱啱先見到你留左email比我,我send左比你,幫手睇下

我的媽呀終於得咗喇

生唔到漢克

V仔仲未有暗抗
多謝夜明巴
多謝夜明巴

56分個陣你仲揀人揀左15秒
好彩仲可以打多兩場
多謝夜明巴

好彩仲可以打多兩場

你改名做 GM巴 可能d人會易認d
多謝夜明巴

好彩仲可以打多兩場

漏左睇名 入去先見到
海龍一下草一下毒
第一場PVP 就俾個卡狗 (^_^) 卡左差唔多成廿分鐘 仆街
gm巴,朗豪巴,日本笨大個邊無啦啦無曬聲氣嘅,我個ac係咪無得拎翻架啦

不如你forward 晒你前後sd比bamdie / bamdie 回信既所有email比我, 我試下望下有咩問題?

Sorry...癲巴,啱啱先見到你留左email比我,我send左比你,幫手睇下

push

push

我收到啊,今晚返到屋企先睇

push

我收到啊,今晚返到屋企先睇

癲巴
唔該
第一次見俾金剛降完命中之後毒miss咁姐係狀態命中打藍抗係少過1.47倍
第一次見俾金剛降完命中之後毒miss咁姐係狀態命中打藍抗係少過1.47倍

竟然
但我分身隻弱光(2ap)毒小醜成日撞金剛,真係未試過miss
分身玩咁耐都係靠招毒蝦新手
38000分,又可以棄驚棄成個禮拜,同千年個次一樣可以深潛

夜明巴 等你friend打完求借
打到28000就夠

打到28000就夠

唔知佢幾時會打完始終switch+電話+模擬器3開打機嘅人

打到28000就夠

唔知佢幾時會打完始終switch+電話+模擬器3開打機嘅人

慢慢唔急 我有B 篤篤機60鋪搞掂
有無好心巴打有A/B晶借打,得C無人權,R場3c先得50分場,我屌

要無抗 ?
要暗

幾時先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞