[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
gm巴,今晚打嗎?

想打都打唔到,俾t 卡緊,同埋我係得分身有雙a rm要自己打先快
有無人爆緊石可以carry

你咩晶?我BC晶,夜少少會打1個鐘

C 晶骨

左巴,今次恕我拒絕,我正身都係C
上星期爆左石打白斷, 要慳住洗

無所謂啦 呢隻閪game 都係焗人整分身架啦

唔整分身唔通好似呢啲課長咁咩
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/28/221214_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

twitter見到
佢solo滅係咪1000分?
咁不如ABB 抽隻RM 都已經1200分
除非佢咁好野3抽A啦

人傻錢多
有無人爆緊石可以carry

你咩晶?我BC晶,夜少少會打1個鐘

C 晶骨

左巴,今次恕我拒絕,我正身都係C
上星期爆左石打白斷, 要慳住洗

無所謂啦 呢隻閪game 都係焗人整分身架啦

唔整分身唔通好似呢啲課長咁咩
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/28/221214_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

twitter見到
佢solo滅係咪1000分?
咁不如ABB 抽隻RM 都已經1200分
除非佢咁好野3抽A啦

應該係,重點係佢已經狂打都係得第二名,第一個個咩料
gm巴,今晚打嗎?

想打都打唔到,俾t 卡緊,同埋我係得分身有雙a rm要自己打先快

卡到而家
gm巴,今晚打嗎?

卡到而家

最長個次試過4粒鐘,不過我pvp會過落電腦打因為load快幾倍,所以唔會驚佢卡幾耐

睇左成個禮拜 wiki幅圖第2快個隻咩獸黎
芳香?

睇左成個禮拜 wiki幅圖第2快個隻咩獸黎
芳香?

戰X
話說X鋼個模原本都已經唔靚, 普攻果個動作係咩事

之前其實唔識龍帝,google出黎成隻gundam GP03D咁
點知出到黎係日本鬼怪加2隻大翼
有冇巴打格吓劍
1096 5712
有冇巴打格吓劍
1096 5712

invited
有冇巴打格吓劍
1096 5712

invited

等我2分鐘 啱啱開咗鼻涕
有冇巴打格吓劍
1096 5712

invited

全滅
有冇巴打格吓劍
1096 5712

invited

全滅

左巴啱啱嗰隊太驚魔攻比我剋住
屌你老母..[KDT]ONE,a精分身開場,佢見我正身無精即走場,仲要搞到正身斷埋,白蝕40體
卡左3個幾鐘仲不斷30s緊,不愧係卡狗界老屎忽

3粒鐘…好顛

3粒鐘…好顛

叫咩名話?等我下次見到有機會的話幫你報仇

邊個

邊個

得一個英文字 t ,出晒名,好多人俾佢卡過,差唔多同fairytail一樣同level,我宜家就唔熄電腦瞓覺睇佢可以卡到幾時,斷估唔會卡足廿四小時掛

3粒鐘…好顛

點報仇,卡狗避唔到

3粒鐘…好顛

點報仇,卡狗避唔到

我信山水有相逢既,除非佢完全唔開/入街場打event

3粒鐘…好顛

點報仇,卡狗避唔到

t同error係好撚癲 應該一樣係放左係模擬器
掛幾耐都得 今日幾個fd得一兩個捱到嬴
正身 2581分 1043位
分身 1615分 1549位

有無可能1000位都無18000分呢

3粒鐘…好顛

點報仇,卡狗避唔到

t同error係好撚癲 應該一樣係放左係模擬器
掛幾耐都得 今日幾個fd得一兩個捱到嬴

7點鐘卡完,應該趕住卡其他人
正身 2581分 1043位
分身 1615分 1549位

有無可能1000位都無18000分呢

輕鬆三個分身自然體打,正身都已經3000分
BBC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞