[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

rubbish?

休息周

正!唔洗升e隻, 淨係打21碎以防出ox要用
我可以升維京v2了

咁樂觀? 21碎應該要500名

我可以升維京v2了

首先抽兩塊A

我可以升維京v2了

首先抽兩塊A

符合國情

我可以升維京v2了

首先抽兩塊A

分身2900石 兩塊A 兩隻傻西RM,但今次開房有額外做加分項,所以未必work
好失望,兩隻都咁廢
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?
輸出同維京接近 但物耐差天共地
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

有盾黎講鋼海>維京,打維京我真係唔會苦戰,但金甲對上鋼海我係苦戰過
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

有盾黎講鋼海>維京,打維京我真係唔會苦戰,但金甲對上鋼海我係苦戰過

同埋鋼海魔攻打我龍帝過2000,維京千5都未到
除咗晶同開場,仲有咩加分項目?
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

呢隻海龍最後係要靠機邪先險勝佢,究天打佢R痕,印象猶新
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

5000HP
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

邊有可能差咁遠 大家攻值一樣 鋼海係贏少少魔攻加成 但打龍帝點都唔會多30%輸出咁誇張
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

邊有可能差咁遠 大家攻值一樣 鋼海係贏少少魔攻加成 但打龍帝點都唔會多30%輸出咁誇張

首先,你用得維京唔會金物攻,其次當你維京咁寸用金物攻,我龍帝過6000物防,但得4千幾魔防,個到已經30%以上
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

首先,你用得維京唔會金物攻,其次當你維京咁寸用金物攻,我龍帝過6000物防,但得4千幾魔防,個到已經30%以上

真係唔好睇少魔攻,究天打極端例子顱骨輸出係>>>千年
今次唔洗理排名,就咁打分都得
超上boss藍草灰暗紅水

未偷雞開驚睇 唔洗打排名咁好死
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

用鋼海強項打龍帝弱項、同用維京弱項打強項去比強弱
咁樣比較唔太準

兩隻定位唔同,鋼海高魔攻可以做輸出+半坦,維京肯定係輔助+坦

不過相同條件下我覺得係依家PVP 環境應該係維京>鋼海
始終主流係物攻多,維京高血物防會更有優勢
冇金盾抽
今個星期打鋼海好過

鋼海有咩值得打?

用鋼海強項打龍帝弱項、同用維京弱項打強項去比強弱
咁樣比較唔太準

兩隻定位唔同,鋼海高魔攻可以做輸出+半坦,維京肯定係輔助+坦

不過相同條件下我覺得係依家PVP 環境應該係維京>鋼海
始終主流係物攻多,維京高血物防會更有優勢

但S5金甲多,維京遇上金甲好難贏,至少我真係未輸過俾維京
所以我先會話雙金黎講海龍會>維京,兩者雙金我都見過,海龍硬之餘仲會可以有明顯輸出,維京根本係一隻硬化海天,但又無海天回得咁快,我見到海天反而覺得海天威脅仲大
除咗傻西RM/晶之外,另一個條件點解?
除咗傻西RM/晶之外,另一個條件點解?

開場隊長

應該夠21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞