[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
辛苦刷咗2日換咗個stun抗
一槍打死我

我都係刷到抗暈 之後幾下都係麻,瞓,去返暈,得返3次機會

刷左一下係麻
一槍打死我

刷左一下係麻

2百幾白斷allin刷唔中抗毒真係好蝕
半額果個(200石變100石)果個值唔值抽?
一槍打死我

刷左一下係麻

2百幾白斷allin刷唔中抗毒真係好蝕

我刷多次就算 無心機打抗麻都算還好
依家隊單體打金血防海天啪隊都係55開多,少2個hp盾真係好無把握
求gm同營運賜我2塊過到嘅hp 盾銀盾夠

奉主名求阿們
依家隊單體打金血防海天啪隊都係55開多,少2個hp盾真係好無把握
gm同營運賜我2塊過到嘅hp 盾銀盾夠

奉主名求阿們

爆硬

唔好做傻事
等抽金抽反擊好過

唔好做傻事
等抽金抽反擊好過

明白
迷途的玩家上

奉主名求阿們

爆硬

唔好咁啦

奉主名求阿們

爆硬

唔好咁啦

想石抽hp盾邊有咁易

小心呢隻無抽晶又裝左x抗晶既過橋抽板狗
隻" 劍皇龍神丸" 係咪對岸所謂既"腳本" ?

wave 1我劍皇大炒,對面死剩隻殘血佢出技

wave 2佢第1 turn出技殺唔晒, 諗住儲AP但佢下turn仲出技

wave 3對面死剩隻馬, 按道理應該到墮lin起手, 但佢依然下下搶晒D AP出技

通常用得呢啲野都係大陸人架喇,又唔係第一日見,係呢排先多左姐,不過暴食罪-IRV / ZBL-歐文呢條友應該係用呢啲野入面名氣最大而且用得最猖狂,仲要好早就用緊,幾個月前開始一到夜晚打就會見到佢,on99,可能個陣未完善,試過見到佢不斷入場但不斷唔準備 入到場亂用AP

不過呢啲野無得防,用還用 用到出公海阻撚住人真係好煩 加黑名單其實有無得唔加好友先,直接blacklist,最近真係好多呢啲撚人

條友好似改左名做“獅子龍神丸” ,頭先撞到又係全程出技到完場

twitter見到,zombie真愛同好以後唔笑佢

呢隻野狗都唔屌
有無巴打有A 晶分身可以借出
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/231547_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

早兩個禮拜了
btw轉完制佢係咪已經hea打 好似無哂影
有無巴打有A 晶分身可以借出

咁早問 D人邊有咁快打哂
btw 同求

其實我分身有B 晶, 我發覺如果我正身開場既時候, 分身就算有晶都唔會掉金, 係咪即係焗鳩我正身抽
想問問,有無巴打用ios 10.3.3 玩?
我轉左iphone 7後成日一擺耐左部電話lock左之後解lock就hand左隻驚
有無巴打係咁?

唔好做傻事
等抽金抽反擊好過

咩係反擊?
金係金盾?

呢隻野狗都唔屌

佢前3個月積落咁多cd不痛不痒啦
不過估唔到原來佢都幾重課

唔好做傻事
等抽金抽反擊好過

咩係反擊?
金係金盾?

反擊晶
金盾

呢隻野狗都唔屌

佢前3個月積落咁多cd不痛不痒啦
不過估唔到原來佢都幾重課

如果火vup有真紅份
尋日掉白機率好似高返啲
兩個ac 分別爆咗50石每人都有50白斷進帳
麻->暈->麻
無碎了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞