[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有無好心巴打有A/B晶借打,得C無人權,R場3c先得50分場,屌

r場bbc都係得70架咋,開場果個先有二百幾

我無晶,自己開場靠1隻A晶入場都有320分...

而家自己3C solo,一場先得250
已經係咁爆石幾時先有28000

唔洗爆石啦
街場大把A精, 開1場400-440分 CAC / CAB
自然體1日差唔多都5000-6000分, 冇壓力
有無好心巴打有A/B晶借打,得C無人權,R場3c先得50分場,屌

而家自己3C solo,一場先得250
已經係咁爆石幾時先有28000

我打算9000攞多20石都算

開場呀嗎,70分講緊r場呀
終於28000了
本來抽極都抽唔中rm,
一心打算要淘多隻ac了,
點知分身最後200石就中了
分身得返50石原來都好夠用,
每開一場街場就多幾粒協力石,加埋d任務
終於28000了
本來抽極都抽唔中rm,

好癲我先得2000 分
呢個event啲人都懶得肝,每日300分輕鬆保7碎
終於28000了
本來抽極都抽唔中rm,

好癲我先得2000 分

如果確定xo唔洗e隻野碎片,要我打21,我採佢都儍
終於28000了
本來抽極都抽唔中rm,

好癲我先得2000 分

我都係打到萬七only
終於28000了
本來抽極都抽唔中rm,

好癲我先得2000 分

我都係打到萬七only

其實都未必會出ox, 就算出又要用鋼x碎都會俾你再換返
何況ox好難出得勁,先天光系弱草暗,技能又肯定係all delete, 姐係無/火屬全體1hit
除非有即死特效/v2級血防加持,否則都好難上場
宜家/今晚有無A精巴打幫手打啊,please
gm巴,朗豪巴,日本笨大個邊無啦啦無曬聲氣嘅,我個ac係咪無得拎翻架啦

有無巴打教下我點樣催下個邊gm

不如你forward 晒你前後sd比bamdie / bamdie 回信既所有email比我, 我試下望下有咩問題?

Sorry...癲巴,啱啱先見到你留左email比我,我send左比你,幫手睇下

push

我收到啊,今晚返到屋企先睇

癲巴
唔該

是咪皮已收,癲巴?
鋼鐡海龍V2 勁D定水奧勁D???
鋼鐡海龍V2 勁D定水奧勁D???

黑奧?
gm巴,朗豪巴,日本笨大個邊無啦啦無曬聲氣嘅,我個ac係咪無得拎翻架啦

不如你forward 晒你前後sd比bamdie / bamdie 回信既所有email比我, 我試下望下有咩問題?

Sorry...癲巴,啱啱先見到你留左email比我,我send左比你,幫手睇下

push

癲巴
唔該

是咪皮已收,癲巴?

算啦巴打都過左咁耐, 應該都冇架啦
反正只係分身, 你正身仲係度?
而家呢個時勢仲玩兩個AC應該都係痴線佬

push

癲巴
唔該

是咪皮已收,癲巴?

其實個個先正身,玩嘅時間長d 架

push

癲巴
唔該

是咪皮已收,癲巴?

我gmail覆左你了,有個電郵無咩印象,想你copy paste比我,要google trans下
隻維京底一下中火抗
好糾結 刷唔刷草好

push

癲巴
唔該

是咪皮已收,癲巴?

我gmail覆左你了,有個電郵無咩印象,想你copy paste比我,要google trans下

你想copy n paste? forword又係好煩要禁好多次,我先send圖
隻維京底一下中火抗
好糾結 刷唔刷草好

普遍我見火抗多
啱啱個zx係真牌zx巴?
啱啱74%嚇到我好彩未升到
隻維京底一下中火抗
好糾結 刷唔刷草好

普遍我見火抗多

好似草抗多喎
我究v瞄佢次次都藍lock

利申:S3
隻維京底一下中火抗
好糾結 刷唔刷草好

普遍我見火抗多

但顱骨啲爆擊好煩想整多隻抗草
無水系隊友真係刷咩都唔係路
隻維京底一下中火抗
好糾結 刷唔刷草好

普遍我見火抗多

好似草抗多喎

我都s3,衣排好多火抗
隻維京底一下中火抗
好糾結 刷唔刷草好

普遍我見火抗多

好似草抗多喎

因為主流金甲都係落毒多,維京好少中火技
所以我都唔係幾想要火抗
隻維京底一下中火抗
好糾結 刷唔刷草好

普遍我見火抗多

好似草抗多喎

因為主流金甲都係落毒多,維京好少中火技
所以我都唔係幾想要火抗

s5 up得出名班友印象中刷哂草抗 無懸念
弱火威脅細好多

push

癲巴
唔該

是咪皮已收,癲巴?

覆左你,大約應該講我資料錯(我估)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞