[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今次唔洗理排名,就咁打分都得

應該夠21
隻分身開場,正身R場,打104場超上就齊21碎

每日都唔洗打20場 ! 正呀!
コキュートスブレス 2 敵 単 水 物理 500 97 1 1 8 水属性で敵単体に物理特大ダメージ、確率でマヒにする

コキュートスブレス 2 敵 単 - 状態異常 50% 60 1 2 0
コキュートスブレス 2 敵 単 水 物理 500 97 1 1 8 水属性で敵単体に物理特大ダメージ、確率でマヒにする

コキュートスブレス 2 敵 単 - 状態異常 50% 60 1 2 0

60%命中咁高麻
打超上用劍皇仲好
打超上用劍皇仲好

正解 插電破防應該ok
我隻垃圾顱骨 w2都秒唔到
扔返去pvp算 哂左usb
打超上用劍皇仲好

正解 插電破防應該ok
我隻垃圾顱骨 w2都秒唔到
扔返去pvp算 哂左usb

仲未升劍皇,得究天,真係食得屎

咪精先?
我正身上禮拜開哂場無石抽精了
分身有a精

精先?
分身有a精
鋼加冇絕對冷凍氣
鋼加x冇全彈發射係咩玩法

精先?
分身有a精

分身A 正身開場應該一日15場附近
咁你會打番分身既場其實大約1日開12場到?

精先?
分身有a精

差唔多,我打法係正身唔會用體,全靠分身,分身雙a晶+兩隻傻西RM,正身乜都無做打手,我應該好快打齊,到時等fd打完21碎再放出黎俾巴打

精先?
分身有a精

差唔多,我打法係正身唔會用體,全靠分身,分身雙a晶+兩隻傻西RM,正身乜都無做打手,我應該好快打齊,到時等fd打完21碎再放出黎俾巴打

雙A... 上兩個event 單A都未見過

gm你雙A雙RM 咁邊有得講
隻鋼加X成60%麻命中,咁弱麻咪差唔多必中諗起成場骨郁唔到就煩(麻苦主,成日郁唔到)
隻鋼加X成60%麻命中,咁弱麻咪差唔多必中諗起成場骨郁唔到就煩(麻苦主,成日郁唔到)

跟住一齊SHOUT!海龍!海龍!

精先?
分身有a精

雙A... 上兩個event 單A都未見過

gm你雙A雙RM 咁邊有得講

今次無x坑精?

隻骨俾雀打都差唔多必中咁滯
超上boss弱草灰暗抗水
Solo關boss弱水灰草灰暗

@twitter
shxt,分身抽淨500石都無rm…佢比碎我我又無儍西暴有q用.…

喊出黎
鋼加冇絕對冷凍氣
鋼加x冇全彈發射係咩玩法

鋼加x全彈建模難做咁多
明明整水全4hits個個都狗衝肝 但佢就係懶得做
屌佢老味,小號又拎唔翻,次次打分抽晶就C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞