[I/A] 數碼暴龍 Linkz (35) 瘋狂刷素刷EXP 整多行+4

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
GM究竟用左幾多石雙RM雙A?

多石分身抽左2900石

多石分身抽左2900石

我都抽左就黎2900,完全無rm
早知買4000石果個啦

多石分身抽左2900石

我都抽左就黎2900,完全無rm
早知買4000石果個啦

我抽左600石rm,中左一隻rm,兩隻傻西,3次總共送左7碎,進上去就=兩隻rm
運係3粒雷素4
話時話,無左抽ticket pool
遇到卡狗名人 t 次次新event 第一日九點都出事
係咪50% 中2rd 60% 中麻?

60%麻命中 , 50%判定郁唔到

弱麻乘幾多?

弱麻乘幾多?

如果跟傷害就係1.63,姐係97.8%
solo 級BOSS有反擊晶
滅級 2C 200PT 50體 有些少難度, 鋼狗X100%跑贏211速 ?

超上 1B2C 240PT 40體 兩隻+0垃圾分別裝一舊"解痳E" 隨便過

結論: 又係一個鼓勵分身既活動

弱麻乘幾多?

諗番俾金剛完命中再毒佢(弱毒)都係必中,姐係起碼1.47倍, 似係
有無人爆緊石可以carry

弱麻乘幾多?

諗番俾金剛完命中再毒佢(弱毒)都係必中,姐係起碼1.47倍, 似係

之前睇crack 藍抗係1.65倍,紅抗就0.55倍
有冇再加亂數就唔知

你咩晶?我BC晶,夜少少會打1個鐘
又一個休息週
個event 拎完石就冇打
但solo 級好易打

C 晶骨
爆石開場,分身a精,有無a b精巴打join?
又一個休息週
個event 拎完石就冇打
但solo 級好易打

一日打4000分, 打足7日就夠28000
保5000名, 夠21碎
唔好休息, 好易

C 晶骨

左巴,今次恕我拒絕,我正身都係C
上星期爆左石打白斷, 要慳住洗

C 晶骨

無所謂啦 呢隻閪game 都係焗人整分身架啦

C 晶骨

唔整分身唔通好似呢啲課長咁咩

gm巴,今晚打嗎?

C 晶骨

唔整分身唔通好似呢啲課長咁咩
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/28/221214_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

twitter見到
佢solo滅係咪1000分?
咁不如ABB 抽隻RM 都已經1200分
除非佢咁好野3抽A啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞