[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (128)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
支那運動品牌
佢講野都1999 啦
當年聽佢講波就辛苦
本身流浪都好有誠意,見到東方隊閪波做壞規矩之後就跟埋出u仔
預計啫
波樂無窮 收咗皮?
琴日最後一集
大埔今年都用緊
物料如何
亞洲盃件波衫有得賣有得印字未
我估唔會有得賣ga la, Nike 做咗個批未換新章, 而家足總都唔知點算好
一仔:

2023年我的足球生涯經歷多次高高低低,有好多抉擇、有好多困難、有好多挑戰、有好多難度。在決定去日本前已經做足心理準備,知道日本水平是整個亞洲最高的,我知道一啲都不容易,但深信如果唔去試就一定唔得。用我自己最大嘅努力爭取及學習。
在日本學習係一個好難得嘅機會,在球技上有一定的進步,但我認為在思想同埋態度係我最大得着。深感抱歉,最後都攞唔到出場機會令一直支持我嘅人失望。
而今年港隊亦都完成咗我最後一年嘅青年軍生涯,由11歲到而家21歲 非常感激咁多位教練比我嘅機會。嚟緊呢一年希望可以順順利利,職業生涯有新嘅突破!希望支持我嘅人繼續支持 我會用我嘅努力回報大家唔會再令你哋失望
https://www.instagram.com/p/C1hQOiOveNd/
2023,有個我好欣賞又佩服嘅人,喺我疊埋心水「算啦」嘅時候同我講,人可以唔止有一個夢想,點醒咗我咁🙈多謝你哋。2024睇吓可以explore 到幾多✨✨🫶🏻

另外最重要係全人類都要遠離傷患💖繼續學習做一個好球員👺

First pic by @hk_12th

#⚽️ #2024唔好再調轉龜背

2024願望:劉晃熙結束球證生涯
貼埋深圳深城新中鋒
都要做過批架
靜雞雞賣比遠赴卡塔爾嘅手足算啦
https://www.instagram.com/p/C1hhfGcB-Dv/

汪雙財離隊 返超聯?
師兄,你會唔會太揚 (佢ig雖然好似係public)

光頭
btw
香港球證就係賤種
支持佢地被屌
唔錯
但薄身透氣,摸落冇上年Joma質地咁好
旺財回歸港超?
好期待
都2024啦,邊有人介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞