Leica 用家討論區(3) Q = Panasonic 貼牌機

748 回覆
7 Like 3 Dislike
點話點好啦雖然玩奶真係唔係咩貴野喜好

喺相機上面玩到有虛榮優越感真係好可憐你地應該除咗人生冇咩自豪嘅野 淨係可以屌其他人去拎存在意義

仲要群埋個攝台白卡
f22
咁脆弱點喺攝台做白卡啊圍返你個奶狗竇拎枝奶互插屎眼啦
唔該拉sir

咁你有相岀未?
用啲人生自豪嘅嘢嚟撚鳩我哋嘛
我等咗好耐了

之前又話捉我去閹
你幾時方便?
cls post 成個post冇有用資訊, 淨係圍爐批鬥
另外想請問下呢 M&K kamera/Meteor/Rangefinder 果d買鏡既話
好唔好嫁 岩岩接觸 所以想問清楚下 唔該哂師兄
出相畀你起我底咩你都onL9
呢個acct出嚟就係撚你條傻狗仔咋你閹唔閹都冇撚用㗎啦

拎住十幾皮喺手都影撚到iphone咁冇撚用㗎喇
唔好的
啱啱接觸會當你水魚咁劏
你又唔係識
Leica QC好垃圾,買新機都會衰
得f22、leica store同天祥岀到official dealer 收據俾你做保養,其餘一律無
二手機鏡都可以去f22
Leica store都有official 翻新二手嘢
出相又淨係人笑手機相冇討論過點影好啲

歡迎你正式加入呢個po
成為我哋嘅一份子
邊個傻鳩仔彈出嚟畀我批鬥咪邊個囉
明入嚟挑你班玩奶都階級觀念嘅傻狗仔機
係要衝兇嚟畀人撚
明白 唔該哂拉sir 感謝
所以原來你批鬥緊我?
點解我唔覺嘅
我明明已經用iPhone影相
要買2手就落新宿北村寫真機
齊款同選擇多
拉sir 你都真係慘嘅
喺呢位post先有人嗌你拉sir 出到畀就畀人撚嗌拉狗
係會排外啲㗎喇
你去菲林po參觀下先
好撚慘 有人捧嘅post兩隻手指都數哂

仲要係日日都喺攝台出沒 冇哂人生咁 仲要想屈人留港撚都屈唔到 慘撚到...講緊你老母

生著個失敗傻狗仔
人玩奶 當玩具 當影相工具, 佢地玩奶 係自豪 係虛榮
佢地人生冇咩好威㗎喇得返呢啲可以拎出嚟威過人
咩都要喺網上拎出嚟晒命, 踩低共他人抬高自己先生存到

我今日入嚟就係撚鳩呢班人
幾次奶po沈一段時間都有呢啲人帶旺返

睇完成個po覺得似佢嬲到係度吠多個佢撚人
係㗎喇靜唔係冇原因㗎

不過聽東方同人音樂啲毒撚現實應該都冇乜野做係得返網上可以威
你加油,我支持你

我建議你爬多幾個po搵多啲例子嚟撚鳩我
你繼續努力帶旺奶po,靠你了
我都有功勞架
好似你咁撚得閒 日撚日蒲連登搵人生意義咩

我就食飽飯未有屎痾嘅時間先入嚟撚你兩吓 你就日日捕住我 邊個撚邊個心知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞