外賣群組大爆keeta免運費真相 原來要餐廳倒貼

419 回覆
915 Like 66 Dislike
睇清楚啲字先衝出黎柒好無,我話我係客呀
App wor...
外賣貴過堂食又點計?
keeta都係學你啫
應該話用DNS profile去filter走廣告
駛撚同d 愛國食店關心咩
兒登仔真係
頭先我叫個豆豉鯪魚炒油麥菜加凍奶茶 都係40幾蚊 仲要送上黎
呢post 一入嚟全部廣告都係 keeta😂
做外賣唔洗洗碗碟唔洗洗刀餐唔洗因為冇枱而做唔到生意 平5蚊都牙痛咁聲
而家早餐閒閒地4X 午餐閒閒地5X蚊 計返數果5蚊都係9折姐 晚餐小菜8X蚊起跳 連9折都冇
咁都話蝕既 做堂食/外賣自取囉
冇app 個年代送外賣係邊個出糧?
邊間好用咪用邊間 個市場不嬲都係咁
deliveroo叫小胖半價晏晝爆晒場 點解人地又肯半價都做?
做餐廳老細嘅 仲要人地同情你要比多幾蚊平台費?為咗你賺多幾蚊要我喺銀包拎多十幾蚊出嚟比你?
咪由佢倒貼囉,佢貼又唔係我貼
支持消費者權益
其實咪姐係兩餸飯 整好哂打包好就得 冇手尾跟又唔影響做下一個客生意
人地兩餸飯大把3X蚊開到周街都係 呢D濕鳩餐廳就講到3X蚊蝕哂底咁

收左幾十年加1
舉手落單 成班扮睇唔撚到 cls
呢家ipad又照收 零服務就笑住收加1

呢家keeta收你加1唧
嘈咩撚野?
你都要睇下咩行業先得架,一間獨大都講得出,下下拋底句中資乜乜柒柒就走人,就算熊貓袋鼠死左,到時咪又係可能有間叫外賣仔既app走出黎再打返底佢,你唔洗咁擔心喎
餐廳,客人有得揀
外賣仔要硬食低價
粉麵特價50蚊? 屌你老母啦餐廳
支持keeta

睇吓餐廳之後仲join唔join
鬧人用中國嘢反而俾連登仔反枱有咩感想?🎤
做多左 賺多唔係好多
本身淨利5成 平台抽3成再抽5-8蚊
已經變到得番一成一單賺既錢少左80%
飲食本身都忙 外賣又係peak hour多
成間鋪做到雞手鴨腳賺多百幾蚊
間鋪本身拍烏蠅/d野食好易整就係
要開爐煎炒煮炸果d真係寧願唔做
肯果d一係本身成本好低 一係當d員工係狗 老細唔洗落手做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞