外賣群組大爆keeta免運費真相 原來要餐廳倒貼

419 回覆
915 Like 66 Dislike
佢姐係你咪block佢家姐囉,block佢做咩?
我唔撚理,總之邊個 app平就用邊個
佢姐有賺未別會畀佢,你家姐賺咗錢會畀你?
無美團迫下熊貓呢d食水深到仆街係唔得
必*
咁咪好囉
香港啲餐請垃圾
繼續倒佢地米咪岩
鋪頭賺唔到咪淨join panda deliveroo
我做客見keeta平唔通俾120用panda
衰D講句,我都唔會貪平用美團呢D中資
比中資一間獨大,遲早玩撚謝D餐廳同客
任佢加價,又無晒其他選擇
成件事淨係睇到間餐廳有幾閪
咁你咁撐中資美團係咪五毛
收皮啦 你自己開餐廳就開 post 屌人
咩叫餐廳倒貼? 個客冇比過錢?
客唔比錢叫完野食 你條西老闆再比錢平台 就叫你倒貼
收皮啦 你自己開餐廳就開 post 屌人
咩叫餐廳倒貼? 個客冇比過錢?
客唔比錢叫完野食 你條西老闆再比錢平台 就叫你倒貼
淨係知KeeTa 免運費理得你
咁我地又真係平咗唔通唔用?
做生意實賺架咩
岩呀,反正玩多排都行唔到落去,餐廳唔會同佢地合作,而家食窮班店主,食到佢執埋都唔關我事,反正我就慳左,keeta 又大賺
澳門直頭立左法
商家唔可以喺外賣平台markup價
好多餐廳40蚊起送又免運費
平台又成日送60蚊減20蚊劵 都仲有得做
其實我反而覺得餐廳要貼少少都合理
外賣平台既客源係extra既野黎
無外賣平台唔會令到你堂食多客左
除非你話抽哂水之後你個餐係完全無一蚊賺
反而我係客見到你外賣平台個價係markup 哂基本上連叫都唔係好想叫
勁呀
學brian cha話齋
唔鐘意咪quit keeta囉
我係客嗌外賣一定用keeta
40-50一個餐冇運費

閪熊戶兩間markup60幾一個餐
最低消費80 100
逼你加啲三四十蚊小食
運費15起跳
食個飯100走唔甩

你係消費者你揀邊間?
別你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞