[CPBL/中職](台灣) 中華職棒大聯盟 討論區 (21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
第 9 局
後勁: do you miss me?
痴線,吱吱第九局真係永遠都打唔完
獲獲第9局咁好睇
又E
咁都唔計失誤,慘
我大吱吱 春訓完畢
全猿準備 突破榜尾
重啟2016年躺平簽阿富
全力爭取 狀元簽部長
吱9居D守備都好出事下喎
部長分分鐘今年返嚟入富邦啦

唔睇好佢好返仲有球隊收留佢,都係等到最後一刻都上唔到大聯盟先返黎選秀
抽下水啫
隊波孤寒到夠膽死得4個洋投
有個仲要係日式福袋
有無錢簽部長都成問題
佢學好點打糾纏未
哂投手起碼10球先
/2024.3.26統一獅新聞稿 /

2024年統一7-ELEVEN獅主場賽事轉播權由博斯運動頻道取得

2024年統一7-ELEVEN獅全年度主場賽事轉播權,本週已經完成簽約簽訂,確定由博斯運動頻道取得賽事轉播權益,博斯運動頻道播出平台,包括有線電視、中華電信MOD,而OTT平台包括中華電信Hami、LiTV、四季線上、FainTV歡樂看,均可全年度收看統一獅60場主場賽事。

除了博斯運動平台可以掌握獅隊主場賽轉播外,統一獅主場賽事亦可在CPBLTV、LINE TODAY及Twitch均可收看。今年獅隊主場與富邦主場未衝突之獅隊主場例行賽,也將會在MOMOTV頻道聯播,讓更多球迷朋友可隨時掌握獅隊主場賽戰況。

由得個新仔爆,會唔會心態崩了
單局十分 究竟打完未
Hami訂唔係即係cpbltv咩
邦邦準備開季了
不要再打了
留返啲例行賽
唔通真係越近開季邦邦就越廢
熱身賽可以失到十六分都係一個成就嚟嘅
邦邦啲韓籍啦啦隊多到
另發覺樂天公司浦姓副總經理,為達111年6月25、26日棒球隊門票銷售量,與他人謀議,製作購買30萬元門票之不實銷售記錄,製造門票銷售之假象。

[新聞] 李多慧爆 “只賣26張票” 高雄見面會…
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1711603974.A.1A7.html
Share from BePTT on my Samsung SM-G9980

有d開心 經理人亂搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞