Canon R8 定 Sony A7CII

268 回覆
2 Like 74 Dislike
有錢邊個唔想要Leica色
冇錢唯有付出勞力一張張改
做乜咁睇得起自己?
俾你有錢買Leica就識得用?
無尼康?
我用垃圾架渣,你都係用canon垃圾,買唔起Leica架啦

俾住一部唔貴嘅你睇
我相信 今次RF 鏡應該可以再戰10年
eos m 系苦主上
你慣咗嗰種色水嘅話, 自己都唔想冇就奸狼算把啦
呢個提議 我都考慮下先
始終由aspc 轉 ff, 影出黎唔同d
我主要係襯 m 系出面仲有個價可trade, 可以早放早享受

拉尾露古你窮撚到連床下底套快樂龍漫畫都拎出嚟賣咪撚求其上google一張Leica 當係自己之得㗎
我就買相機黎粗用,你攞出街粗用先比我睇啦。話買唔起原廠鏡嘅人係都垃圾,個人咁冇品,就算你真係有錢都冇撚用
吓?
呢部已經係粗用
Leica粗用好襟架喎

你唔使同件攝台四賤畜玩認真㗎

DLLM
唔好水鳩人啦
仆街含家剷
住公屋攞綜援用Leica係咩玩法?
https://lih.kg/3526689

拉尾露古啲相
對住個公屋白卡你太認真了
屌 原來賤西黎

Anyway canon on9 出咁耐無反都無副鏡 十幾年都一個樣
 又一件買唔起原廠鏡嘅垃圾
https://www.dpreview.com/sample-galleries/0861943200/sony-a7c-ii-sample-gallery/8576063936
真係好撚怪雞色
成日話有得執果啲人執嚟下啦DLLM
認住庇護工場工友
啲色幾靚呀

https://m.dpreview.com/sample-galleries/1916332853/canon-eos-r8-sample-gallery#&gid=1&pid=1

同一個網睇番R8 sample相反而覺得有層灰
留名,最近都睇緊
感覺A7C ii 偏綠,R8偏紅?
認住呢件夠啦
影人sony要推返紅
唔係嘅話,啲面口好似末期癌症咁青青黃黃
原來弱智架,幾皮嘢支鏡都買唔起用黎粗用扮有錢,失敬
【本報訊】由內地移居香港入讀名校的中學男生,在寓所附近商場扶手電梯,用手機偷拍正在上學途中女學生的裙底。男生昨日在觀塘裁判法院承認作出有違公德行為罪,透過代表律師求情指,因為就讀男校,對性好奇,所以衝動犯案。

現年18歲的被告黃耀華,家住九龍灣,在荃灣聖芳濟中學就讀中三。他承認於今年5月13日,在九龍灣晴朗商場扶手電梯,用三星Galaxy S3手機偷拍一名15歲女生的裙底照片。

自認成績好 官質疑
辯方求情指,被告今次屬初犯,只因就讀男校而對性好奇才犯案。他於2008年從內地來港,因程度關係仍就讀中三,但品行不俗,成績亦好,在全級140位學生中考獲頭20多名。惟主任裁判官練錦鴻庭上逐一讀出被告中英數三科分數,稍高於合格,質疑:「咁都叫好?」最終將他還柙,等候勞教中心等報告,本月28日判刑。

案情透露,案發當日早上約7時,女生上學途中感到右大腿內側被觸碰,回頭看見被告手持電話,並且縮手逃去無蹤。兩日後早上,警員按照女生形容,在商場內發現男生,將他拘捕。男生即場坦承犯案,但其實警方未能在其手機內發現相關證據。
案件編號:KTCC3895/14

現年18歲的被告黃耀華,家住九龍灣,在荃灣聖芳濟中學就讀中三。他承認於今年5月13日,在九龍灣晴朗商場扶手電梯,用三星Galaxy S3手機偷拍一名15歲女生的裙底照片。

點樣可以靠口述,差人都捉到你
仲要兩日後都捉到
好明顯個樣真係好撚衰
衰到一講就知道一定係你

到底點衰法?
可能個嘴生喺額頭度
成個地球得你一個
所以一講就認得出

咖哩狗黃耀華恥笑區
https://lih.kg/3485314
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞