[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (21)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
你呢張我search原圖咪mobal lor
定係你睇果個 fb page 係偷圖嘅?
mobal可以自己申請, 唔伏
你呢個page點睇都似伏

真身係咁樣
個包裝咁Joytel,如果係同一間公司出既就大伏
人在日本mobal自己pick up唔需要水費單,東京可以新宿澀谷淺草成田羽田拎,其他地區唔熟請自己去mobal官網搵
有passport就得(要本人去)
買左, 過兩日用
全白卡, 卡number 係8981
應該係日本卡
未去

有冇人係鴨記買過同用過呢張? 係咪伏?

咁上下
有冇人用過呢隻rabbit sim?

之前有巴打覺得似joytel 既再包裝版
暫時未有人報告過
คุณได้รับ ฟรีเน็ตเต็มสปีดวันละ
500MB นาน 30วัน เพียงใช้งานกับ
เครื่อง5G ทุกวัน ตรวจสอบยอดเน็ตที่
ซื้อเพ็กเน็ตไมอั่น เพิ่มสบิดสูงสุด 3.ท่า
เน็ตแรง 12Mbps(ปกติ 4Mbps) 1 วัน
32 บ. (ไม่รวมVAT) กด *900*3888#
โทรออก หรือ tmvh.co/c117 ค่ะ

朋友用truemove 收到呢個500MB/Day

如果用足10日係咪 5GB + 6 GB
呢個係美麗草莓(美らイチゴ)-CHURA ICHIGO-
12:47pm

Hamburger Captain Kangaroo
3;45pm
(順帶一提,隻Galaxy Wi-Fi蛋係幾乎收唔到signal,做唔到Speedtest,所以已經唔錯)

美麗海水族館
6:25pm

暫時呢張卡試到係收 3 嘅台
雖然張卡寫 5G, 但係沖繩未試過收到 5G
但以 4G 嚟講速度唔錯
臨走係那霸測多次
10:44am
間間都有?
唔係,暫時見到得近a出口果面嘅鴨療街先兩檔有賣
驚出深水埗買無
前排已經喺pace買左10日 $140
細細聲講:暫時得我同富達嘅幾間鋪有賣 😎😎

呢張真心好用,啱啱去完東京6日5夜,市區室外大部分時間都收緊5G, 百貨公司或者鐵路就通常收到4G, 無特別做speed test, 費事浪費啲data, 每日用google map搵地點都算low latency, 係有一日去橫濱就5G load空氣,轉返4G就無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞