[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (21)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
唔夠用最多咪買個漫遊用一兩日都夠啦
聽日出發可以睇下有冇 用到爆就最多臨時買兩一兩日漫遊
個價錢又真係好平. 得閒嘅話貼d speedtest 黎睇, 需要地點同時間. 另外測試時間係日本1pm - 8pm
想問下,如果兩個人去 5 日,應該點樣買卡?
手上有兩張送既自由鳥 (送 2 日),
額外買多 3 日,佢話 13 蚊一日但埋單收 15 蚊日,
然後最低消費要 50,但加埋先得 2.5G。
定比多 10 蚊買張 True 好過?

一個用正常 data (1 日 600-800mb),
另一個好少用 data,但因為會分開行所以唔可以完全無數據。
謝謝建議!
一張softbank 5G
一張True
OK!唔該你先,聽日落鴨記望下。
痴線咁點知買個張有冇送
好,等我試試
本身租咗 galaxy 所以呢張都係後備
萬一行開咗仲可以講到電話 send 到 message 咁嘅用途
人在日本有冇可能開到張有日本電話既長keep 番
我見58 最平
Calendar ? Hanacell?
我都唔知呀,所以上嚟問吓
今日試左係得6gb
係咪得mypacemarket有得買
仆街中伏
人地都答咗你
你地係邊間買呀
公廁後面, 桂林街差唔多行到汝洲街左邊既鋪, 得佢賣$60
但我未去日本既
Comst 買3張 得2張iPhone work 另一張android 行唔到有冇咩卡日本好買頂住
Comst 買3張 得2張iPhone work 另一張android 行唔到有冇咩卡日本好買頂住
電器舖求其一張
有冇人docomo 8日 30GB 激活唔到
話系統維護 但唔係星期二維護?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞