Ado真係好撚嘈

430 回覆
336 Like 661 Dislike
傻撚左?
拎美波同佢比?
呢個直情日本女版姜濤
https://youtu.be/P6FdLwJJQfg?si=H8hN-XRDL-41L2w8

歐美個邊個個都聽到又喊又叫扯晒旗咁款
識scream嘅話冇咁易嘅 但首unravel live真係唔得 落scream位錯晒 出到嚟似鳩叫
呢首紅到癲 萬聖節嗰排去USJ 一播呢首歌啲架妹同細蚊仔都識跳
咁佢個特色係咁 啱佢紅嗰啲歌一定有叫
人哋有啲歌 e.g. ギラギラ 夜のピエノ 向日葵
都唔係下下叫

咁唔通我話Yuuri剩係識唱慢歌
YOASOBI剩係得電音 好嘈

唔夠公平囉
講明metal screaming 我就可以選擇唔聽嘛

而家佢咁樣搞到入哂正常playlist度
其實就咁聽唔差
但之前睇one piece 劇場版成套野都係佢就好煩
人地有慢歌 而唱出嚟都唱得好聽
屌 咁現場氣氛啱 咪叫2句 首歌個位又真係適合
人哋自己個Show 設計個位比自己玩 有咩問題
我同意下下叫係唔好聽 我都鍾意聽佢舒情歌多啲
但係攞個撚樣喺首靜靜哋的歌度掃掃掃 又跳落枱 9叫 真係講唔過去
ギラギラ 向日葵 アタシは問題作 いばら
未聽過/唔紅 唔計
總之好嘈
反左先
宜家太紅
佢呢個年紀對吼腔嘅運用已經算熟到痴線
你唔鐘意啫只係 有時審美嘅嘢可以涉獵多啲 唔同曲風世代文化都有唔同審美角度
情歌有情歌演繹 人哋試緊新嘢都可以欣賞吓嘅 各有各玩啫 冇話一定爭贏輸

香港真係好缺乏嗰種百花齊放嘅風氣 聽音樂係俾耳仔聽 唔係自尊心聽嘅
哇,清朝人
我就覺得幾正,但都有人話佢呢首用力過度
咁佢啲歌的確唔係core嘢喎 你live先scream啫
佢d歌首首都差唔多咁,
冇心機聽咁多首
我都係特別鍾意ギラギラ
呢啲所謂批評真係得啖笑
就你唔鐘意囉
前排去日本
周街都係佢首唱
剩係鍾意Ado唱溫情歌唔會嗌
一定係靚女
人哋17歲女食個屌社會的反差
重要夠聲氣 唱腔適合
叫懶型 扮惡搞?
咁想問咩人適合唱
唔鍾意聽咪認 有咩問題 唔好講到人哋錯咁 好撚核突
佢唔係唱歌
係嗌歌

以前香港學唱歌呢種唱法會比唱歌老師糾正
話你街市賣菜

依家日本反而興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞